Városlista
2024. október 5, szombat - Aurél

Hírek

2023. Június 23. 16:15, péntek | Helyi

246 km-es ultramaratoni futóversenyen indul a dombóvári sportoló

246 km-es ultramaratoni futóversenyen indul a dombóvári sportoló

Horváth Tamás idén a 246 km-es ultramaratoni futóversenyen méretteti meg magát Görögországban, melynek rajtlistájára elért eredményei valamint sorsolások alapján került fel.

Dombóvár sportolói számíthatnak minden szinten az önkormányzatra.
Horváth Tamás dombóvári amatőr ultrafutó Pintér Szilárd polgármesternél járt és aláírták a támogatásról szóló szerződést.

Idén a 246 km-es ultramaratoni futóversenyen méretteti meg magát Görögországban, melynek rajtlistájára elért eredményei valamint sorsolások alapján került fel. Szeretne e nemzetközi versenyről Tolna vármegyéhez méltó eredménnyel hazatérni, de ehhez szponzorok támogatására is szükség van. Dombóvár város polgármestere biztosította Horváth Tamást támogatásáról és segíti őt a versenyen való indulásában.

Tamás 2016-ban kezdett hobbi szinten futni, ma már a futás az élete szerves része. Az elmúlt években számos rangos versenyen indult, ahol rendre kiváló eredményekkel ért célba.

Ezúton kívánunk sok sikert, és bármilyen eredménnyel is térjen haza, arra büszkék leszünk!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Október 03. 08:48, csütörtök | Helyi

Új, 29 férőhelyes parkoló épül a dombóvári vasútállomással szemben

A kiviteli munkákra vonatkozó szerződés aláírására és a munkaterület átadására a október 2-án került sor.

2024. Október 01. 13:42, kedd | Helyi

„Fekete István nyomában” XVI. Természetismereti, életrajzi, terepi akadályverseny

A „Fekete István Emlékösvény” körülbelül 6 km-es szakaszán lebonyolításra kerülő, természetismereti és az író a környékhez kapcsolódó emlékeivel, írásaival foglalkozó vetélkedőre 3 fős csapatok jelentkezését várják.

2024. Szeptember 30. 10:00, hétfő | Helyi

Abszolút Világbajnok Gasparics Zoltán

Gasparics Zoltán az IBFA szövetség által Olaszországban, Pomeziaban évente megrendezett 27. Mr. & Ms. World IBFA testépítő világbajnokságon kategóriájában világbajnoki címet szerzett.

2024. Szeptember 30. 08:24, hétfő | Helyi

Sportágválasztót rendeztek Dombóváron

A sportegyesületek lelkesedése, az iskolák magas számú részvétele igazán kiváló hangulatot teremtett a város legnagyobb sporteseményén, nagy nyüzsgés volt az Újvári Kálmán Sporttelepen és a Farkas Attila Uszoda udvarán.