Városlista
2024. szeptember 19, csütörtök - Vilhelmina

Hírek

2019. Október 07. 13:15, hétfő | Helyi
Forrás: Wiedmer-Balipap Zsuzsa, fotó: Varga Szilvia

30 éves évfolyamtalálkozót tartottak Dombóváron, a Belvárosi Iskolában

30 éves évfolyamtalálkozót tartottak Dombóváron, a Belvárosi Iskolában

Különleges ünnepnek volt helyszíne a Belvárosi Iskola október 5-én, szombaton. Az 1989-ben végzett négy osztály egy időben tartotta találkozóit,

majd Szenyériné Szabolcska Julianna, az intézmény jelenlegi igazgatónője mutatta meg az épület mai termeit, melyekben egykor diákok voltak.

Később az egyik szervező, Wiedmer-Balipap Zsuzsa az aulában köszöntötte az egybegyűlteket, s felkérte a jelen lévő tanárokat, hogy meséljenek kicsit a hajdani és az azóta eltelt éveikről. Nagy örömükre - mások mellett - megtisztelte a rendezvényt az iskola akkori közkedvelt igazgatója; Csáky László is, aki elismerően köszönte meg e nap ötletét és elmondta, hogy nagyon szívesen utazott a régi diákokhoz, kollégákhoz egy tartalmas este eltöltésére.

A viszontlátás öröme és a közös nosztalgiázás svédasztalos vacsorával és retro bulival folytatódott a Pannónia étterem különtermében. A szervezők (Soha Zsuzsanna, Szeltner Zita, Varga Szilvia és Wiedmer-Balipap Zsuzsa) megegyeztek, hogy egy hasonló összejövetelt tíz év múlva is igyekeznek megszervezni, mert az évfolyam összetartása ezen az estén is nyilvánvaló és meghatóan lélekemelő volt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 19. 16:25, csütörtök | Helyi

Dombóvári győztese van a CineFest Filmfesztivál diákfilm pályázatának

A 20. CineFest Miskolci Nemzetközi Filmfesztivál egyik díjazottja a dombóvári Juhász Barnabás.

2024. Szeptember 18. 09:56, szerda | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Szeptember 17. 13:17, kedd | Helyi

Két baleset is történt Kapospula és Attala között pár nap alatt

Mindkét esetben súlyos sérülés történt.

2024. Szeptember 16. 11:00, hétfő | Helyi

Fekete István Múzeum – A hónap műtárgya

Szeptember hónap műtárgyának az író egy eddig ismeretlen kéziratát választották. Fekete István Vadászat Magyarországon című írása az Amnesztia, vegyes kézirat kötetben található meg.