Városlista
2024. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2018. Július 13. 11:38, péntek | Helyi
Forrás: Dombó Média

A Delfin Bajnokságon jártak a Dombóvári Sportiskolások

A Delfin Bajnokságon jártak a Dombóvári Sportiskolások

Július 6-án és 7-én Győrben bonyolították le a VII. Országos Delfin Bajnokságot, melyen a Dombóvári Sportiskola tehetséges fiataljai is medencébe ugrottak.

A 2008-ban születettek és annál fiatalabbak mezőnyében összesen 250 úszó mérte össze a gyorsaságát.
A DSI tagjai közül négy-négy lánynak és fiúnak sikerült teljesítenie az előzetes kvalifikációs versenyeken a részvételhez szükséges szintidőket. Ők összesen 32 egyéni számban és hat váltóban álltak rajtkőre. Remekeltek a Fehérvári Róbert, Kecskés Andrea és Fehérvári Levente által edzett fiatalok, akik huszonötször döntötték meg az addigi legjobb idejüket.
Közülük a legjobban Reizinger Anna szerepelt, aki a 100 méteres hátúszásban másodikként ért célba, ugyanezen úszásnemben az 50 méteres távon bronzérmet érdemelt ki, valamint számos értékes helyezést is begyűjtött. A lányok Lakatos Róza, Nagy Fruzsina, Horváth Dóra, Reizinger Anna összeállítású váltója kétszer - a 4x50 méteres gyorsúszásban, valamint a 4x50 méteres vegyesúszásban - negyedikként végzett. A fiúk - Fajcsi Botond, Gyergyói Ábel, Szaka Szabolcs és Vida Bence - is dicséretet érdemelnek a mutatott teljesítményükért, mert medáliát ugyan sem egyéniben, sem váltóban nem szereztek, de a különböző versenyszámok többségében a mezőny első felében zártak.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 19. 16:25, csütörtök | Helyi

Dombóvári győztese van a CineFest Filmfesztivál diákfilm pályázatának

A 20. CineFest Miskolci Nemzetközi Filmfesztivál egyik díjazottja a dombóvári Juhász Barnabás.

2024. Szeptember 18. 09:56, szerda | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Szeptember 17. 13:17, kedd | Helyi

Két baleset is történt Kapospula és Attala között pár nap alatt

Mindkét esetben súlyos sérülés történt.

2024. Szeptember 16. 11:00, hétfő | Helyi

Fekete István Múzeum – A hónap műtárgya

Szeptember hónap műtárgyának az író egy eddig ismeretlen kéziratát választották. Fekete István Vadászat Magyarországon című írása az Amnesztia, vegyes kézirat kötetben található meg.