Városlista
2024. október 5, szombat - Aurél

Hírek

2021. Január 28. 10:54, csütörtök | Helyi
Forrás: Dombóvár Város Önkormányzata

A jövőben is fokozottan fellépnek Dombóváron a hulladékot illegálisan elhelyezőkkel szemben

A jövőben is fokozottan fellépnek Dombóváron a hulladékot illegálisan elhelyezőkkel szemben

A hatóság a jövőben is fokozottan fellép a jogellenesen elhelyezett vagy elhagyott hulladék birtokosaival szemben.

Dombóvár Város Önkormányzata felhívja a Lakosság figyelmét, hogy a hatóság a jövőben is fokozottan fellép a jogellenesen elhelyezett vagy elhagyott hulladék birtokosaival szemben a város tiszta és esztétikus képének kialakítása és fenntartása, valamint a városban élők egészsége és a környezet védelme érdekében. Kérjük, hogy a háztartásokban keletkező kommunális és szelektív hulladékokat (papír, műanyag, könnyűfém) a hulladékszállítási rendnek megfelelően adják át a közszolgáltató részére. A városi szelektív hulladék-gyűjtő szigeteken az üveg gyűjtése is biztosított.

A Kaposszekcsői hulladékudvarban (Cím: 7361 Kaposszekcső, Ipari park; 564 hrsz., telefon: 30/289-7386; nyitva tartás: hétfőtől-szombatig 8.00-16.00) lehetőség van Dombóvár, Csikóstőttős, Jágónak, Kaposszekcső, és Meződ települések lakosainak (kizárólag magánszemélyeknek) előre szelektált hulladékok (zöldhulladék, lomhulladék, üveg, építési törmelék, fénycsövek, gumiabroncs, fáradt olaj, akkumulátor, hűtő, mosógép, TV, stb…) leadására is. A hulladékok leadásához a hulladékgazdálkodási díj befizetését igazoló bizonylat, valamint a lakcímkártya szükséges.

Köszönjük, hogy a környezettudatos szemléletével és magatartásával Ön is hozzájárul a település köztisztaságához.

Dombóvár Város Önkormányzata

Ezek érdekelhetnek még

2024. Október 03. 08:48, csütörtök | Helyi

Új, 29 férőhelyes parkoló épül a dombóvári vasútállomással szemben

A kiviteli munkákra vonatkozó szerződés aláírására és a munkaterület átadására a október 2-án került sor.

2024. Október 01. 13:42, kedd | Helyi

„Fekete István nyomában” XVI. Természetismereti, életrajzi, terepi akadályverseny

A „Fekete István Emlékösvény” körülbelül 6 km-es szakaszán lebonyolításra kerülő, természetismereti és az író a környékhez kapcsolódó emlékeivel, írásaival foglalkozó vetélkedőre 3 fős csapatok jelentkezését várják.

2024. Szeptember 30. 10:00, hétfő | Helyi

Abszolút Világbajnok Gasparics Zoltán

Gasparics Zoltán az IBFA szövetség által Olaszországban, Pomeziaban évente megrendezett 27. Mr. & Ms. World IBFA testépítő világbajnokságon kategóriájában világbajnoki címet szerzett.

2024. Szeptember 30. 08:24, hétfő | Helyi

Sportágválasztót rendeztek Dombóváron

A sportegyesületek lelkesedése, az iskolák magas számú részvétele igazán kiváló hangulatot teremtett a város legnagyobb sporteseményén, nagy nyüzsgés volt az Újvári Kálmán Sporttelepen és a Farkas Attila Uszoda udvarán.