Városlista
2024. október 5, szombat - Aurél

Hírek

2017. Szeptember 08. 07:35, péntek | Bulvár
Forrás: mti

Akad, aki magánszigetén vészelte át az Irma hurrikán pusztítását

Akad, aki magánszigetén vészelte át az Irma hurrikán pusztítását

Családjával együtt rendben átvészelte Richard Branson brit milliárdos magánszigetén, a karib-tengeri Necker-szigeten az Irma hurrikán tombolását.

A különc milliárdos a figyelmeztetések ellenére sem volt hajlandó biztonságosabb helyre távozni a 30 hektáros szigetről, amely teljes egészében az ő tulajdona. Fia, Sam Branson Instagram-oldalán közölte, hogy a szigeten senki sem sérült meg, bár sok épület megrongálódott.

Az Irma szerdán vonult át a Brit Virgin-szigetekhez tartozó sziget felett. A legnagyobb kategóriába tartozó, ötös erősségű hurrikán volt a régióban valaha regisztrált legerősebb ciklon.

Sam Branson kiemelte: nem szabad félvállról venni a biztonság kérdését. "A házakat újra fel lehet építeni, az emberéleteket azonban nem" - írta.

A vállalkozó és kalandor Richard Branson korábban bejelentette, hogy borospincéjében fogja átvészelni a hurrikánt. "Ahogy ismerem a csapatomat, nem sok bor marad, amikor kijövünk onnan" - mondta.

A több száz céget magába foglaló Virgin-birodalom élén álló üzletember vagyonát 5 milliárd dollárosra (1300 milliárd forintosra) becsülik.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Október 04. 07:32, péntek | Bulvár

Gördeszkázott a magyar autópályán - Videó

Állásinterjúról hazafelé gördeszkával az M3-on.

2024. Október 01. 06:00, kedd | Bulvár

További zöldfelületek újultak meg a Városligetben

Idén a KRESZ Park és a BalloonFly környezetének területe újult meg, jövőre pedig a Magyar Zene Háza mögötti zöldfelületi fejlesztések kezdődnek el, valamint elindul az új Nemzeti Galéria építése is a Liget BP Projekt keretében

2024. Szeptember 28. 09:10, szombat | Bulvár

Ismét Vincent van Gogh festményeit rongálták meg Londonban környezetvédelmi aktivisták

Ismét Vincent van Gogh festményeit rongálták meg pénteken Londonban környezetvédelmi aktivisták, alig néhány órával azután, hogy két társukat ugyanilyen bűncselekményért többévi börtönbüntetésre ítélték.

2024. Szeptember 27. 07:39, péntek | Bulvár

A legfőbb ügyész indítványt tett Magyar Péter EP-képviselő mentelmi jogának felfüggesztésére lopás miatt

Polt Péter legfőbb ügyész indítványt tett Magyar Péter európai parlamenti képviselő mentelmi jogának felfüggesztésére lopás miatt - tudatta a Legfőbb Ügyészség az MTI-vel csütörtökön.