Városlista
2024. szeptember 8, vasárnap - Mária

Hírek

2011. Szeptember 16. 07:53, péntek | Bulvár
Forrás: Story Online

Beteges dolgokra tanítják Surit

Beteges dolgokra tanítják Surit

Megkezdte az iskolát Suri Cruise, ami azt jelenti, hogy magába kell szívnia a Szcientológia tanait, és furcsa tudományait.

Magassarkút hord, sminkeli magát, drágább ruhatára van, mint egy átlagos felnőtt nőnek, és egyetlen gyereket sem fotóznak többet nála. Azonban Suri Cruise a héten kénytelen volt megtapasztalni, hogy milyen lehet egy átlagos ötéves élete. Illetve csak majdnem. Ugyanis suliba ment, csak éppen nem egy hagyományosba, hanem a Will Smithék által alapított szcientológus akadémiára. Ahol nem egyszerűen számolni és olvasni tanítják a kicsiket, hanem az emberiség nagy vezetőit képzik belőlük, akik képesek lesznek egy emelkedettebb létbe vezetni a népet. Illetve alaposan elmerülnek a robotika tanaiban is, hogy tudjanak humanoid gépeket építeni, ami nagyon jól jöhet egy esetleges űrlény inváziókor.

De mindenekelőtt az a legfontosabb az akadémia tanulói számára, hogy teljes mértékben megértsék és azonosuljanak az L. Ron Hubbard által kitalált vallás tanaival. Illetve, hogy csak azt a tudást fogadják be, amit a Szcientológia egyházszervezete elismer. Ezek pedig valljuk meg, nem éppen érthetőek egy ötéves gyerek számára, még akkor sem, ha otthon a papa, Tom Cruise is ezzel tömi a kis buksiját.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 06. 08:26, péntek | Bulvár

A Nélküledet játssza a legújabb zenélő út Magyarországon

Hatvan és Lőrinci között, a 21-es főúton készült el Magyarország harmadik zenélő útburkolata

2024. Szeptember 04. 08:07, szerda | Bulvár

Hamisított e-mailben élnek vissza Müller Cecília nevével

Hamisított e-mailben élnek vissza Müller Cecília országos tisztifőorvos nevével - közölte a Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ (NNGYK) kedden az MTI-vel.

2024. Augusztus 30. 07:56, péntek | Bulvár

Medvét láthattak Miskolcon az Avason

Nagy valószínűséggel medvét láttak járókelők Miskolcon, az Avason, a Horváth-tetői játszótér környéki erdősávban csütörtök délelőtt - tájékoztatta a város önkormányzata az MTI-t.