Városlista
2024. október 5, szombat - Aurél

Hírek

2012. Április 22. 14:15, vasárnap | Bulvár
Forrás: STOP / Hot

Beyoncé lánya körül nagy a felhajtás

Beyoncé lánya körül nagy a felhajtás

Az a hír járja, hogy Beyoncé és Jay-Z januárban született gyermeke nagy luxusban él.

Már születése előtt a szülők hatalmas, dollármilliókat felemésztő építkezésbe fogtak. Amióta pedig a kis Blue Ivy a világra jött, a világsztár házaspár barátai luxusajándékokkal kedveskednek a picinek.

- Naponta érkeznek hozzájuk újabb és újabb szállítmányok, a legtöbbet nyilván a kislánynak szánják. Kapott már egy körülbelül tizenötezer dolláros, Swarovski-kristályokkal kirakott etetőszéket és egy szintén Swarovski-kristályos babakádat, közel húszezer dollárért, Jay-Z pedig szinte naponta vesz neki újabb és újabb gyémánt fülbevalókat, ami teljesen érthetetlen - árulta el egy bennfentes a People magazinnak, aki szerint a legdrágább ajándék, amit a kislány eddig kapott, egy aranyozott lovacska volt, amely megközelítőleg száznegyven millió forintot ér.

Hot / STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Október 04. 07:32, péntek | Bulvár

Gördeszkázott a magyar autópályán - Videó

Állásinterjúról hazafelé gördeszkával az M3-on.

2024. Október 01. 06:00, kedd | Bulvár

További zöldfelületek újultak meg a Városligetben

Idén a KRESZ Park és a BalloonFly környezetének területe újult meg, jövőre pedig a Magyar Zene Háza mögötti zöldfelületi fejlesztések kezdődnek el, valamint elindul az új Nemzeti Galéria építése is a Liget BP Projekt keretében

2024. Szeptember 28. 09:10, szombat | Bulvár

Ismét Vincent van Gogh festményeit rongálták meg Londonban környezetvédelmi aktivisták

Ismét Vincent van Gogh festményeit rongálták meg pénteken Londonban környezetvédelmi aktivisták, alig néhány órával azután, hogy két társukat ugyanilyen bűncselekményért többévi börtönbüntetésre ítélték.

2024. Szeptember 27. 07:39, péntek | Bulvár

A legfőbb ügyész indítványt tett Magyar Péter EP-képviselő mentelmi jogának felfüggesztésére lopás miatt

Polt Péter legfőbb ügyész indítványt tett Magyar Péter európai parlamenti képviselő mentelmi jogának felfüggesztésére lopás miatt - tudatta a Legfőbb Ügyészség az MTI-vel csütörtökön.