Városlista
2024. október 5, szombat - Aurél

Hírek

2017. Április 18. 07:24, kedd | Belföld
Forrás: mti

Drog miatt halt meg egy nő Veresegyházon, ketten kórházba kerültek

Drog miatt halt meg egy nő Veresegyházon, ketten kórházba kerültek

Veresegyházon meghalt egy fiatal nő, további két embert kórházba szállítottak, akik a rendelkezésre álló adatok alapján kábítószert fogyasztottak - olvasható a rendőrség honlapján.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság (PMRFK) tájékoztatása szerint a veresegyházi lakásba érkező mentők hétfőn reggel egy fiatal nőt holtan, egy másik nőt és egy férfit eszméletlen állapotban találtak, miután a lakásban tartózkodó negyedik személy telefonon segítséget kért.

A rendelkezésre álló adatok szerint a társaság - egyelőre ismeretlen eredetű - kábító hatású anyagot fogyasztott éjjel és rosszul lettek. Negyedik társuk már csak akkor értesítette a mentőket, amikor egyikőjük meghalt, másik ketten eszméletüket vesztették.

Az eset körülményeinek tisztázása érdekében a PMRFK büntetőeljárást indított és szakértőket rendelt ki. A 32 éves F. Imrét a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták és őrizetbe vették.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Október 04. 07:51, péntek | Belföld

Liget Budapest - Még ebben az évtizedben megnyithatja kapuit a Városligetben az Új Nemzeti Galéria - Videó

Amennyiben az Új Nemzeti Galéria kivitelezése 2025-ben megkezdődhet, az intézmény még ebben az évtizedben megnyitja kapuit a Városligetben - tájékoztatta a Városliget Zrt. az MTI-t csütörtökön.

2024. Október 04. 07:45, péntek | Belföld

Szárazabbra fordul az idő október első hétvégéjén

2024. Október 04. 07:44, péntek | Belföld

Szijjártó Péter : Németország budapesti nagykövete súlyosan beavatkozott Magyarország belügyeibe

Németország budapesti nagykövete tegnapi beszédében hazánk szuverenitását sértő módon, súlyosan beavatkozott Magyarország belügyeibe - írta a külgazdasági és külügyminiszter a Facebook-oldalán csütörtökön.

2024. Október 04. 07:43, péntek | Belföld

Elindult a Digitális Állampolgárság Program

A kormány elindította a Digitális Állampolgárság Programot, amellyel - többek között - már mobiltelefonon is lehetséges személyazonosságot igazolni