Városlista
2024. október 5, szombat - Aurél

Hírek

2018. Szeptember 06. 08:42, csütörtök | Belföld
Forrás: police.hu - fotó: MTI archívum

Egész napos razziát tart a rendőrség a vonatokon

Egész napos razziát tart a rendőrség a vonatokon

A RAILPOL elnevezésű egységes nemzetközi rendőri művelet keretében egy napon keresztül végez ellenőrzést a vasúti biztonság érdekében a rendőrség.

A RAILPOL (Vasúti Rendőrségek Európai Szervezete) által koordinált Rail Action Day Active Shield akció során csütörtökön reggel 7 órától 24 órán keresztül végeznek fokozott ellenőrzést.

Az akció célja a személyszállító vonatokon elkövetett jogsértések megelőzése, valamint az ellenük való hatékony fellépés és a csomagok ellenőrzése a szerelvényeken, illetve a pályaudvarokon - közölte a rendőrség.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Október 05. 08:54, szombat | Belföld

Lezárják Ferencváros egy részét egy második világháborús bomba hatástalanítása miatt

Lezárják a főváros IX. kerületének egy részét egy második világháborús bomba hatástalanítása miatt szombaton, a korlátozások érintik a Rákóczi híd és a Déli összekötő vasúti híd forgalmát is.

2024. Október 05. 08:50, szombat | Belföld

Fővárosi Közgyűlés - Budapest működése érdekében konstruktív munkára készülnek a fővárosi frakciók

Budapest működése érdekében konstruktív munkára készülnek a Fővárosi Közgyűlés képviselőcsoportjai, amelynek vezetői a testület pénteki alakuló ülésen fejtették ki ezzel kapcsolatos elképzeléseiket.

2024. Október 04. 07:51, péntek | Belföld

Liget Budapest - Még ebben az évtizedben megnyithatja kapuit a Városligetben az Új Nemzeti Galéria - Videó

Amennyiben az Új Nemzeti Galéria kivitelezése 2025-ben megkezdődhet, az intézmény még ebben az évtizedben megnyitja kapuit a Városligetben - tájékoztatta a Városliget Zrt. az MTI-t csütörtökön.