Városlista
2024. október 5, szombat - Aurél

Hírek

2019. Március 24. 05:01, vasárnap | Belföld
Forrás: mti - illusztráció: pixabay

Egy utas halála miatt szállt le egy repülő Budapesten

Egy utas halála miatt szállt le egy repülő Budapesten

Egy idős török utas halála miatt megszakította útját egy Frankfurtból Isztambulba tartó török utasszállító gép szombat délután Budapesten, a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren

- közölte Hardy Mihály, a Budapest Airport szóvivője az MTI-vel. Dávid Ferenc, az AMS (Airport Medical Service) repülőtéri egészségügyi szolgálat vezetője az MTI-nek elmondta, a Turkish Airlines gépének személyzete Magyarország légterébe érve jelezte, hogy egészségügyi vészhelyzet áll fenn a fedélzeten.

A gép személyzete már a leszállás előtt megkezdte a 85 éves török utas újraélesztését, amelyhez landolás után a repülőtéri egészségügyi szolgálat munkatársai is csatlakoztak. Az újraélesztés sikertelen volt - fűzte hozzá Dávid Ferenc.

Címkék: budapest, halál, repülő

Ezek érdekelhetnek még

2024. Október 05. 08:54, szombat | Belföld

Lezárják Ferencváros egy részét egy második világháborús bomba hatástalanítása miatt

Lezárják a főváros IX. kerületének egy részét egy második világháborús bomba hatástalanítása miatt szombaton, a korlátozások érintik a Rákóczi híd és a Déli összekötő vasúti híd forgalmát is.

2024. Október 05. 08:50, szombat | Belföld

Fővárosi Közgyűlés - Budapest működése érdekében konstruktív munkára készülnek a fővárosi frakciók

Budapest működése érdekében konstruktív munkára készülnek a Fővárosi Közgyűlés képviselőcsoportjai, amelynek vezetői a testület pénteki alakuló ülésen fejtették ki ezzel kapcsolatos elképzeléseiket.

2024. Október 04. 07:51, péntek | Belföld

Liget Budapest - Még ebben az évtizedben megnyithatja kapuit a Városligetben az Új Nemzeti Galéria - Videó

Amennyiben az Új Nemzeti Galéria kivitelezése 2025-ben megkezdődhet, az intézmény még ebben az évtizedben megnyitja kapuit a Városligetben - tájékoztatta a Városliget Zrt. az MTI-t csütörtökön.