Városlista
2024. október 5, szombat - Aurél

Hírek

2018. Február 26. 09:55, hétfő | Helyi
Forrás: Arrabona Média

Egyedi szolgáltatás Pécsen

Egyedi szolgáltatás Pécsen

A TravelForDent magánklinika 2011 óta nyújt személyre szabott, professzionális és diszkrét magán egészségügyi szolgáltatásokat.

A TravelForDent magánklinika 2011 óta nyújt személyre szabott, professzionális és diszkrét magán egészségügyi szolgáltatásokat. Hét kétágyas, két exkluzív egyágyas szoba, nyolc járóbeteg-osztály, két fogászati műtéti szoba található a magánklinikán. Kényelmes várótermek és tágas parkolók szolgálják a betegek és a szakmai csapat igényeit egyaránt. A sebészeti osztállyal működik együtt a régió egyetlen magán fogorvosi szolgáltatása, ahol a műtétek egytől-egyig teljes érzéstelenítéssel mennek végbe. Egy panoráma röntgengép és két jól felszerelt fogorvosi rendelő biztosítja a vizsgálatok kiváló minőségét és természetesen a korszerű kiszolgálást.

Magyarországon Pécsen, a legmodernebb üveg-és betonszerkezet páratlan környezetet nyújt a betegek kezelésére, mindezt a legnagyobb gondosságban és tiszteletben a páciensek számára. Több, mint 50 orvos és vezető szakértő együttműködése segítségével, a legmodernebb orvosi technológiák kutatásával foglalkoznak, így ezzel az élvonalban járnak. A laborban dolgozó kollegák magasan képzett fogtechnikusok, akik a lehető legpontosabb munkát végzik, az Ön igényeinek figyelembe vételével. Ez a korszerű és a legmodernebb technológiával ellátott, elegendő tapasztalattal és múlttal rendelkező laboratórium a legmagasabb esztétikai igényeket kielégítve és a kollégáinak egyedülálló szakértelmének kihasználásával az ügyfelek rendelkezésére áll.
A szolgáltatások között szerepelnek a fém kerámia koronák, hidak, aranykerámia koronák, az inlay (arany, aranykerámia, polyglass), implantált koronák, hidak, cirkónium furnérok egészen 14 elemig, fém furnérok, teljes és részleges fogsorok, arany-teleszkópos munkák, CAD-CAM alapú tervezés és kivitelezés, fogfehérítés és a hetven-szeres számítógépes nagyító mikroszkópos szolgáltatások. A legjobb árat garantálják a legmagasabb minőségben. Minden szükséges munkafolyamat megvalósításra kerül a kivételes fogtechnikai laboratóriumban, a legmodernebb technológiák használatával.

A versenyképes árak mellett így a teljes minőségellenőrzést is garantáljuk minden munkafolyamat során. Választhat meglévő árú szolgáltatásunk, vagy előre megtervezett ajánlatunk között, igényelhet egyedi, testreszabott megoldásokat, amely személyre szabott, ugyanakkor kényelmes. Vegye fel velünk a kapcsolatot, ha bármilyen kérdése van, vagy szeretne ajánlatot kérni, készséggel állunk rendelkezésére!

Címkék: orvos

Ezek érdekelhetnek még

2024. Október 03. 08:48, csütörtök | Helyi

Új, 29 férőhelyes parkoló épül a dombóvári vasútállomással szemben

A kiviteli munkákra vonatkozó szerződés aláírására és a munkaterület átadására a október 2-án került sor.

2024. Október 01. 13:42, kedd | Helyi

„Fekete István nyomában” XVI. Természetismereti, életrajzi, terepi akadályverseny

A „Fekete István Emlékösvény” körülbelül 6 km-es szakaszán lebonyolításra kerülő, természetismereti és az író a környékhez kapcsolódó emlékeivel, írásaival foglalkozó vetélkedőre 3 fős csapatok jelentkezését várják.

2024. Szeptember 30. 10:00, hétfő | Helyi

Abszolút Világbajnok Gasparics Zoltán

Gasparics Zoltán az IBFA szövetség által Olaszországban, Pomeziaban évente megrendezett 27. Mr. & Ms. World IBFA testépítő világbajnokságon kategóriájában világbajnoki címet szerzett.

2024. Szeptember 30. 08:24, hétfő | Helyi

Sportágválasztót rendeztek Dombóváron

A sportegyesületek lelkesedése, az iskolák magas számú részvétele igazán kiváló hangulatot teremtett a város legnagyobb sporteseményén, nagy nyüzsgés volt az Újvári Kálmán Sporttelepen és a Farkas Attila Uszoda udvarán.