Városlista
2024. július 11, csütörtök - Nóra, Lili

Hírek

2012. Május 06. 14:13, vasárnap | Bulvár
Forrás: Story Online

Előkerültek Marsiék

Előkerültek Marsiék

Húsvét óta újra a siófoki otthonukban él a négyfős család.

Az utóbbi időben vadabbnál-vadabb információk kaptak szárnyra a Marsi-Palik házaspárról. Többek között az is felmerült, hogy csupán Palik László költözött vissza a Balaton-parti házukba, és az RTL Klubtól jelenleg is szülési szabadságon lévő Marsi Anikó külföldön maradt a gyerekekkel. A család egyik közeli jó barátja azonban eloszlatta a pletykákat. "Az egész család hazatért húsvétkor, és azóta is itt élnek a siófoki házban, a legnagyobb egyetértésben. A gyerekeket reggel együtt viszik bölcsődébe és óvodába, majd délután együtt mennek értük" - árulta el a Star magazinnak.

Mint a házaspár ismerőse elmondta, Marsiék azért döntöttek a floridai utazás mellett, mert a légúti megbetegedésben szenvedő, nagyobbik fiúk, Vilmos tavaly novemberben kétoldali tüdőgyulladást kapott, amely erős lázrohamot váltott ki nála. A kisfiúk két hétig feküdt kórházban, és miután felépült, a család nem habozott, ismét elutazott. A házaspár mostanában nem tervez újabb "kiruccanást", sőt a híresztelések ellenére nem költöznek el végleg Magyarországról, hiszen minden ideköti őket.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 11. 07:59, csütörtök | Bulvár

Romániában a lakott településeket megközelítő medvék kilövését javasolja a környezetvédelmi miniszter

Romániában a lakott településeket megközelítő medvék elaltatását vagy kilövését javasolja Mircea Fechet környezetvédelmi miniszter.

2024. Július 10. 07:57, szerda | Bulvár

A törpemalacok nem kötődnek gazdájukhoz egy új tanulmány szerint

A kedvencként tartott törpemalacok a kutyákkal ellentétben nem kötődnek gazdájukhoz

2024. Július 10. 07:52, szerda | Bulvár

Medvetámadásban életét vesztette egy fiatal nő a romániai Bucsecs-hegységben

Medvetámadásban életét vesztette egy fiatal nő a romániai Bucsecs-hegységben kedden.

2024. Július 08. 07:59, hétfő | Bulvár

Levelet kaptak Orbán Viktortól az érettségizők

Levelet kaptak Orbán Viktortól az érettségizők, amelyben a miniszterelnök gratulált jól megérdemelt bizonyítványukhoz és hangsúlyozta, Magyarország számít a fiatalokra - írta a Magyar Nemzet online (MNO) vasárnap.