Városlista
2024. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2018. Március 19. 08:56, hétfő | Helyi
Forrás: Dombó Média

Eredményes az utánpótlás-nevelés az úszóknál

Eredményes az utánpótlás-nevelés az úszóknál

Március 11-én a Német Közösségi Házban tartotta évértékelőjét a Dombóvári Sportiskola Egyesület, amelyben három edző irányításával öt csoportban közel száz gyerek úszik és öttusázik.

Zemán Zoltán elnöki megnyitójában arról beszélt, hogy legnagyobb sajnálatukra a Magyar Úszó Szövetség új vezetése nagyságrendekkel kevesebbel támogatja a klubokat - így az övékét is - mint a korábbi, ezért nyitottak voltak a Magyar Öttusa Szövetség megkeresésére, mely arról szólt, hogy legyen a Dombóvári Sportiskola Egyesület a sportág egyik vidéki bázisa. A Katona József utcában lévő Farkas Attila Tanuszoda konditermének felújítása is a MÖSZ támogatásával valósul meg. A futóedzéseket a DOVASE trénere, Fazekas Gáspár irányítja. Néhányan már megkezdték a vívás alapjainak elsajátítását is. A klubvezető kiemelte, hogy a fiatalok sikeres sportolásához nélkülözhetetlen a szülők áldozatvállalása is, ami szerencsére nagyon sok família esetében adott.

Kecskés Andrea vezetőedző a tavalyi esztendőről szóló értékelésében kiemelte, hogy az úszók több mint egyharmada ért el minősített eredményt és szerzett ezzel bronz-, ezüst- vagy aranyjelvényt. Az országos versenyeken időeredményeik alapján tizenheten indulhattak és közülük a különböző megmérettetéseken jó néhányan dobogós helyezéseket is elértek.

A 2017-es év értékelőjén kiosztották az öt csoport legszorgalmasabb sportolóinak járó elismeréseket, az egyesület legjobb úszójának díját Király Dani kapta.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 20. 15:29, péntek | Helyi

Tűzkakas Diáktűzoltó Versenyt rendeztek Kurdon

Szeptember 20-án, péntek délelőtt általános iskolai csapatok mérkőztek meg egymással Kurdon.

2024. Szeptember 19. 16:25, csütörtök | Helyi

Dombóvári győztese van a CineFest Filmfesztivál diákfilm pályázatának

A 20. CineFest Miskolci Nemzetközi Filmfesztivál egyik díjazottja a dombóvári Juhász Barnabás.

2024. Szeptember 18. 09:56, szerda | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Szeptember 17. 13:17, kedd | Helyi

Két baleset is történt Kapospula és Attala között pár nap alatt

Mindkét esetben súlyos sérülés történt.