Városlista
2024. július 6, szombat - Csaba

Hírek

2020. December 01. 17:09, kedd | Külföld
Forrás: mti - illusztráció: pixabay

Felborult hajójába kapaszkodva találtak rá a napok óta eltűnt férfira

Felborult hajójába kapaszkodva találtak rá a napok óta eltűnt férfira

Felborult hajójába kapaszkodva találtak rá a napok óta eltűnt floridai férfira.

A 62 éves Stuart Bee péntek délután indult útnak 10 méteres hajójával Cape Canaveral kikötőjéből. A hatóságokat szombaton értesítették, miután a férfi nem tért vissza - írja a BBC.com.

Végül egy arra haladó konténerhajó talált rá a város partjaitól mintegy 138 kilométer távolságra. Az Angeles nevet viselő hajó legénysége mentőövet dobott a férfinak és értesítették az amerikai partiőrséget, hogy segítsenek a mentésben.

David Mecallef, a parti őrség szóvivője a helyi sajtónak elmondta, hogy a floridai Stuart Bee úgy döntött, egy-két éjszakát a hajóján fog tölteni. Szombatra virradó éjszaka arra ébredt, hogy kabinját elárasztotta a víz. A hajó gyorsan süllyedt, a víz a férfit kilökte az első ablakon. Az elsüllyedő hajó kiálló orrába kapaszkodva talált rá a konténerhajó nem sokkal vasárnap napfelkelte után.

Címkék: eltűnt, florida, hajó

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 06. 08:25, szombat | Külföld

Vlagyimir Putyin: Moszkva a konfliktus teljes és végleges lezárását akarja

Nem fegyvernyugvást kell elérni az ukrajnai háborúban, Oroszország a konfliktus teljes és végleges lezárását akarja elérni

2024. Július 05. 07:56, péntek | Külföld

Ukrán elnök: a következő békecsúcson Oroszországnak is részt kell vennie

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök egy friss interjúban kijelentette, hogy a következő globális béke-csúcstalálkozón Oroszországnak is részt kell vennie.

2024. Július 04. 08:04, csütörtök | Külföld

Napközben lezárják Románia egyik legforgalmasabb tranzitútvonalát

Jövő héttől kezdődően a tervek szerint egy hónapos időtartamra napközben lezárják Románia egyik legforgalmasabb tranzitútvonalát, az Olt völgyén keresztül vezető DN7-es jelzésű főutat

2024. Július 04. 07:58, csütörtök | Külföld

A Fehér Ház tagadta, hogy Joe Biden az elnökjelölti küzdelemtől való visszalépést fontolgatja

A Fehér Ház valótlannak minősítette a Joe Biden elnökjelölti visszalépésének reális lehetőségéről szóló sajtóinformációkat szerdán.