Városlista
2024. július 6, szombat - Csaba

Hírek

2013. Július 31. 14:19, szerda | Kék hírek
Forrás: MTI

Feljelentés egy mosonmagyaróvári beteg halála miatt

Feljelentés egy mosonmagyaróvári beteg halála miatt

Feljelentést tett a rendőrségen egy, a napokban az intézményben történt haláleset miatt a mosonmagyaróvári Karolina Kórház főigazgató-főorvosa. Benedek István ennél többet nem kívánt közölni szerdán az MTI érdeklődésére.

A Kisalföld szerdán arról írt: a múlt héten csütörtökön meghalt egy idősebb asszony a kórház nemrégiben átadott új szárnyában lévő műtőben. A nő a szakvélemény szerint feltehetőleg infarktust kaphatott. Másnap egy fiatal betegen végzett beavatkozást kellett hasonló tünetek miatt félbeszakítani.
A Győr-Moson-Sopron megyei napilap úgy tudja, szakemberek szerint felmerült, hogy nem az előírásoknak megfelelően szerelték be a műtőbe az oxigént, illetve az altatógázt vezető csöveket.
Czank Hajnalka százados, a Győr-Moson-Sopron megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese az MTI érdeklődésére szerdán azt közölte: foglalkozás körében elkövetett, halált okozó gondatlan veszélyeztetés gyanújának vétsége miatt indítottak eljárást az ügyben ismeretlen tettes ellen.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 05. 07:51, péntek | Kék hírek

Idén már több mint 800 alkalommal riasztották a tűzszerészeket

Idén több mint 800, robbanótesttel kapcsolatos rendőrségi bejelentés érkezett a tűzszerészekhez, ezek közül 150-nél is több eset igényelt azonnali intézkedést -

2024. Július 03. 08:12, szerda | Kék hírek

Magyar rendőrök is segítik a horvát rendőrök munkáját a nyáron

Magyar rendőri kontingens utazott Horvátországba annak érdekében, hogy a magyar turisták által leglátogatottabb helyszíneken is vigyázzanak a magyar emberek biztonságára

2024. Június 29. 07:22, szombat | Kék hírek

Letartóztattak öt férfit nagy értékű betöréses lopások miatt

Letartóztattak öt férfit nagy értékű betöréses lopások miatt, a bűnbanda mintegy 40 millió forintos kárt okozott - közölte a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság a police.hu-n pénteken.

2024. Június 26. 09:30, szerda | Kék hírek

Egyhetes razziát tartott a rendőrség, tizennégy embert gyanúsítanak emberkereskedelemmel

Tizenhét sértettet azonosítottak és tizennégy embert hallgattak ki gyanúsítottként emberkereskedelem miatt egy egyhetes rendőrségi akcióban, amelyet június elején tartottak az Europol, a Frontex és az Interpol szervezésében