Városlista
2024. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2022. Október 11. 13:57, kedd | Helyi

Fergeteges karneváli hangulat az Őszi fesztiválon

Fergeteges karneváli hangulat az Őszi fesztiválon

Délután Pintér Szilárd polgármester és Inguláné Futó Orsolya intézményvezető megnyitották a rendezvényt, dr. Hegedüs János plébános terményáldással folytatta a szüreti programot.

Reggel zenés ébresztővel vette kezdetét az Őszi fesztivál városunkban. A vásári forgatag már délelőtt várta az érdeklődőket. Délután Pintér Szilárd polgármester és Inguláné Futó Orsolya intézményvezető megnyitották a rendezvényt, dr. Hegedüs János plébános terményáldással folytatta a szüreti programot.

A Kapos Táncegyüttes bemutatóját követően indult a felvonulás a Saguly Károly térre, együtt vonultak óvodások, valamennyi iskola diákjai, mazsorettek, zenekarok, fellépők, no meg persze az érdeklődők.

Színpadi programból sem szenvedett hiányt a közönség, a helyi néptánc együttes mellett a szekszárdi Muslinca Kórus boros dalait hallhatták, az Ördöngős Táncegyüttes, a kaposvári Roxínház, az iregszemcsei Laguna Mazsorett csoport, a Nita DANCEstudió és a Dombóvári Zenész Egyesület műsorát tekinthették meg.
Hangoló bábelőadás, fa körhinta, különböző fajátékok és számos bemutató várta a kicsiket és nagyokat. Egészen nagyoknak és felnőtteknek lehetőségük volt körhintázni, dodgemezni és egyéb búcsúi játékot kipróbálni.

Az este sztárvendége a 3+2 Együttes volt, melyre közel ezer fős közönség gyűlt össze, s szórakozott a legjobb mulatós slágerekre. A rendezvény retro disco-val zárult Shabba közreműködésével.

Címkék: Őszi Fesztivál

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 19. 16:25, csütörtök | Helyi

Dombóvári győztese van a CineFest Filmfesztivál diákfilm pályázatának

A 20. CineFest Miskolci Nemzetközi Filmfesztivál egyik díjazottja a dombóvári Juhász Barnabás.

2024. Szeptember 18. 09:56, szerda | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Szeptember 17. 13:17, kedd | Helyi

Két baleset is történt Kapospula és Attala között pár nap alatt

Mindkét esetben súlyos sérülés történt.

2024. Szeptember 16. 11:00, hétfő | Helyi

Fekete István Múzeum – A hónap műtárgya

Szeptember hónap műtárgyának az író egy eddig ismeretlen kéziratát választották. Fekete István Vadászat Magyarországon című írása az Amnesztia, vegyes kézirat kötetben található meg.