Városlista
2024. szeptember 19, csütörtök - Vilhelmina

Hírek

2016. Június 21. 08:40, kedd | Helyi
Forrás: Kalauz Tünde

Hármasikrek érkeztek a családba

Hármasikrek érkeztek a családba

Egy éven belül négy gyermek is született a döbröközi Urvald családban. A 12 éves, valamint az egyéves kisfiú mellé megérkeztek a hármasikrek: Noel, Léna és Lara.

A most egy éves Norbika két hónapos volt, amikor kiderült, édesanyja ismét gyermekáldás elé néz. Az orvos annyit mondott a családnak, hogy a babák ikrek, de gyakran előfordul, hogy az egyikük felszívódik, ezért két hétre rá ismét ultrahangra rendelte be a kismamát. Ekkor ért mindenkit a meglepetés: a két petesejt élt, mi több: az egyikük kettéosztódott.
A szülők egyszerre örültek és aggódtak, de végül minden jól alakult: áprilisban megszülettek az egészséges hármasikrek: Noel, Léna és Lara, hét tagúra bővítve ezzel a döbröközi családot.
A pécsi koraszülött intenzív klinikán töltött időszak után ma már mindannyian otthon vannak, szépen növögetnek, gyermekzsivajtól hangos a ház.

Szerkesztőségünk nevében kívánunk mi is jó egészséget, boldog, vidám napokat az egész családnak!

Címkék: döbrököz

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 18. 09:56, szerda | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Szeptember 17. 13:17, kedd | Helyi

Két baleset is történt Kapospula és Attala között pár nap alatt

Mindkét esetben súlyos sérülés történt.

2024. Szeptember 16. 11:00, hétfő | Helyi

Fekete István Múzeum – A hónap műtárgya

Szeptember hónap műtárgyának az író egy eddig ismeretlen kéziratát választották. Fekete István Vadászat Magyarországon című írása az Amnesztia, vegyes kézirat kötetben található meg.

2024. Szeptember 15. 16:24, vasárnap | Helyi

Felavatták Havasi János szobrát Kaposszekcsőn

Felavatták vasárnap Havasi János Herczeg Ferenc-díjas újságírónak egész alakos szobrát Kaposszekcsőn, ahol gyermekkorát töltötte.