Városlista
2024. október 5, szombat - Aurél

Hírek

2011. Szeptember 04. 07:49, vasárnap | Bulvár
Forrás: STOP

Havonta 280 ezret kell kicsengetnie Zalatnay Cininek

Havonta 280 ezret kell kicsengetnie Zalatnay Cininek

Zalatnay Cini is belefáradt, hogy lánya felvett hitelének törlesztő részlete 120 ezer forintról 280 ezer forintra ugrott az egeket verdeső frank árfolyam miatt.

Éppen ezért úgy döntött, hogy teljes mellszélességgel odaáll a bankokkal szembeforduló Pataky Attila mellé, és ha nem sikerül rövid úton megoldást találnia, akár perre menne az embertelen sajtolás miatt.

"A bankok egyszerűen nem mondhatják, hogy másfél millió ember hülye, és felelőtlenül választott hitelkonstrukciót. Amikor a lányom hitelt vett fel, éppen a bank javasolta számára a frank alapú megoldást, mondván: az a legkevésbé kockázatos. Hogyne éreznénk magunkat becsapva, amikor több mint a duplájával nőttek a részleteink!" - mondja az énekesnő.

"Beszéltem a minap Attilával, és teljesen egyetértek vele abban, hogy valahogy meg kell állítani a kedvezőtlen folyamatokat, hiszen a bankok másfél millió embert tesznek földönfutóvá, ha nem fordulunk szembe az önkényükkel. Pataky szerint nagyjából három hétre van szükség ahhoz, hogy összeálljon egy akcióterv, és ha ezzel sem sikerül eredményre jutnunk, akkor nem marad más, mint hogy bíróságra visszük az egyéni hiteleinket, mert ha nem tesszük, belerokkanunk" - nyilatkozta az Új Ásznak Zalatnay Sarolta.

STOP

Címkék: Zalatnay

Ezek érdekelhetnek még

2024. Október 04. 07:32, péntek | Bulvár

Gördeszkázott a magyar autópályán - Videó

Állásinterjúról hazafelé gördeszkával az M3-on.

2024. Október 01. 06:00, kedd | Bulvár

További zöldfelületek újultak meg a Városligetben

Idén a KRESZ Park és a BalloonFly környezetének területe újult meg, jövőre pedig a Magyar Zene Háza mögötti zöldfelületi fejlesztések kezdődnek el, valamint elindul az új Nemzeti Galéria építése is a Liget BP Projekt keretében

2024. Szeptember 28. 09:10, szombat | Bulvár

Ismét Vincent van Gogh festményeit rongálták meg Londonban környezetvédelmi aktivisták

Ismét Vincent van Gogh festményeit rongálták meg pénteken Londonban környezetvédelmi aktivisták, alig néhány órával azután, hogy két társukat ugyanilyen bűncselekményért többévi börtönbüntetésre ítélték.

2024. Szeptember 27. 07:39, péntek | Bulvár

A legfőbb ügyész indítványt tett Magyar Péter EP-képviselő mentelmi jogának felfüggesztésére lopás miatt

Polt Péter legfőbb ügyész indítványt tett Magyar Péter európai parlamenti képviselő mentelmi jogának felfüggesztésére lopás miatt - tudatta a Legfőbb Ügyészség az MTI-vel csütörtökön.