Városlista
2024. október 5, szombat - Aurél

Hírek

2018. Június 22. 08:45, péntek | Bulvár
Forrás: infovárosok

Igazi családi vállalkozás az UFO új klipje - VIDEÓVAL

Igazi családi vállalkozás az UFO új klipje - VIDEÓVAL

Ismét a csúcsokat ostromolja a ’90-es évek egyik legnépszerűbb popegyüttese, a mindig megújulni képes UFO.

Az új felállásban nyomuló, Dr. Love, alias Varga Zsolti vezette formáció alaposan bedurrantotta a rakétákat az idei nyári szezonra. A szép emlékű Up! együttes one hit wonderét, a Nap című slágert remixelték újra, meghozzá nem is akárhogyan, igazi amerikai körítéssel.

A ’90-es évek egyik legismertebb pop együttese, az új felállásban nyomuló UFO együttes igazi meglepetéssel készült a rajongóinak: a bő húsz éve a slágerlistákat letaroló Up! one hit wonderét, a Nap című slágert remixelte újra. A Varga Zsolt vezette formáció egy pörgős klipet is forgatott a dalhoz, méghozzá nem is akárhol, az etyeki Korda Filmstúdióban, a Hellboy II. díszletei közt, egy New York-i utcarészletnél – nem csoda hát, hogy a közel négyperces, vágás nélküli videó egy igazi hollywoodi produkció feelingjét idézi.

A klip a Sláger TV Híradó csütörtöki adásában debütál, és pár kulisszatitkot első kézből tudhatunk meg Doktor Love-tól.



„Az Up! együttes nagyon fontos szerepet játszott az életemben, hiszen nagyon szerettem ezt a dalukat. Akasztottunk magunknak egy Amerikában élő producert, Myon-t, akivel készítettünk egy marha jó kis remixet. A klip egy komoly családi vállalkozás volt, hiszen a feleségem, mint stylist, az öccse, mint operatőr működött közre, a gyermekeim pedig táncolnak benne – árulta el az énekes.

Címkék: együttes, klip, ufo

Ezek érdekelhetnek még

2024. Október 04. 07:32, péntek | Bulvár

Gördeszkázott a magyar autópályán - Videó

Állásinterjúról hazafelé gördeszkával az M3-on.

2024. Október 01. 06:00, kedd | Bulvár

További zöldfelületek újultak meg a Városligetben

Idén a KRESZ Park és a BalloonFly környezetének területe újult meg, jövőre pedig a Magyar Zene Háza mögötti zöldfelületi fejlesztések kezdődnek el, valamint elindul az új Nemzeti Galéria építése is a Liget BP Projekt keretében

2024. Szeptember 28. 09:10, szombat | Bulvár

Ismét Vincent van Gogh festményeit rongálták meg Londonban környezetvédelmi aktivisták

Ismét Vincent van Gogh festményeit rongálták meg pénteken Londonban környezetvédelmi aktivisták, alig néhány órával azután, hogy két társukat ugyanilyen bűncselekményért többévi börtönbüntetésre ítélték.

2024. Szeptember 27. 07:39, péntek | Bulvár

A legfőbb ügyész indítványt tett Magyar Péter EP-képviselő mentelmi jogának felfüggesztésére lopás miatt

Polt Péter legfőbb ügyész indítványt tett Magyar Péter európai parlamenti képviselő mentelmi jogának felfüggesztésére lopás miatt - tudatta a Legfőbb Ügyészség az MTI-vel csütörtökön.