Városlista
2024. október 5, szombat - Aurél

Hírek

2011. Október 24. 07:49, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Javier Bardem az új James Bond?

Javier Bardem az új James Bond?

A sármos spanyol színész körül nagyobb a felhajtás, mint a brit kémet eddig alakító Daniel Craig körül. Sokáig találgattak a rajongók, vajon ki lesz a főszereplő?

A nők lelki szemeikkel már látták is, amint Javier Bardem hűvös eleganciával fegyvert ragad, és átható tekintetével azonnal meghódít bármilyen távolságtartó nőt. Sajnos azóta kiderült, hogy bár az Oscar-díjas filmsztár valóban megpróbálta kiütni Craiget a nyeregből, végül mégsem ő lesz Bond. Viszont felkérték a gonosz szerepére! Hamarosan a forgatni is kezdik az új részt, Skóciában, Dél-Afrikában és Törökországban veszik fel a legtöbb jelenetet. A film készítői annyit elárultak, hogy a szereplőkre hatalmas kihívások várnak a forgatáson, Bardem pedig nagy átalakuláson megy majd keresztül, legalábbis ami a frizuráját illeti. A színészt egy dolog aggasztja csak: "Már most érzem, hogy a kisfiam, Leo nagyon fog hiányozni. De ha nagyobb lesz, majd én is elviszem az összes Bond-filmre, ahogy engem a szüleim, és remélem ő is Bond-rajongó lesz, akárcsak én."

Ezek érdekelhetnek még

2024. Október 04. 07:32, péntek | Bulvár

Gördeszkázott a magyar autópályán - Videó

Állásinterjúról hazafelé gördeszkával az M3-on.

2024. Október 01. 06:00, kedd | Bulvár

További zöldfelületek újultak meg a Városligetben

Idén a KRESZ Park és a BalloonFly környezetének területe újult meg, jövőre pedig a Magyar Zene Háza mögötti zöldfelületi fejlesztések kezdődnek el, valamint elindul az új Nemzeti Galéria építése is a Liget BP Projekt keretében

2024. Szeptember 28. 09:10, szombat | Bulvár

Ismét Vincent van Gogh festményeit rongálták meg Londonban környezetvédelmi aktivisták

Ismét Vincent van Gogh festményeit rongálták meg pénteken Londonban környezetvédelmi aktivisták, alig néhány órával azután, hogy két társukat ugyanilyen bűncselekményért többévi börtönbüntetésre ítélték.

2024. Szeptember 27. 07:39, péntek | Bulvár

A legfőbb ügyész indítványt tett Magyar Péter EP-képviselő mentelmi jogának felfüggesztésére lopás miatt

Polt Péter legfőbb ügyész indítványt tett Magyar Péter európai parlamenti képviselő mentelmi jogának felfüggesztésére lopás miatt - tudatta a Legfőbb Ügyészség az MTI-vel csütörtökön.