Városlista
2024. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2012. Április 03. 07:00, kedd | Helyi sport
Forrás: Dombóvári Karatesuli

Karate: regionális bajnokság, előtte edzőtábor és övvizsga

Karate: regionális bajnokság, előtte edzőtábor és övvizsga

Dombóváron rendezték meg a Tradícionális Shotokan Karate Szövetség (TSKSZ) idei Regionális Bajnokságát. A március 31-i versenyen nyolc egyesület hetvenhat sportolója mérte össze tudását.

A rendkívül erős mezőnyben hat arany-, öt ezüst- és kilenc bronzérmet szereztek az egyéni küzdelmekben a Dombóvári Karatesuli versenyzői, míg a csapatoknál egy első és három második helyezést. Az éremtáblázat élén a Paksi SE végzett, mögöttük a vendéglátók másodikak lettek. Első képünkön a csapat és a bírók.

A bajnokságra készülve március 25-én délelőtt Shihan Záborszky Zoltán vezetett edzőtábort Dombóváron a Karatesuli szervezésében, amelyen a kaposszekcsői Dombó-Karate Egyesület tagjait is vendégül látták. A dombóvári karatékák közül negyvenen vettek részt az edzőtáborban, harmincegyen pedig sikeresen teljesítették a délutáni övvizsga követelményeit is. Második képünkön az edzőtábor résztvevői.

További infók az egyesületről a honlapjukon.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 20. 07:47, péntek | Életmód

Kiállítás nyílt a Városligetben a Magyarország 365 fotópályázat képeiből

Ingyenes fotókiállítás nyílt csütörtökön a Magyarország 365 fotópályázat tavalyi kiírásának díjazott, illetve legjobb képeiből a Városligetben.

2024. Szeptember 20. 07:46, péntek | Életmód

Jelentősen nőtt hazánkban az új elektromos autók forgalomba helyezéseinek száma

Az újonnan forgalomba helyezett tisztán elektromos személygépkocsik száma több mint másfélszeresére nőtt Magyarországon idén január-augusztusban a megelőző év azonos időszakához képest

2024. Szeptember 20. 07:45, péntek | Belföld

Magyarország mentességet kér az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól

Mentességet kérünk az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól, mert azzal Brüsszel Magyarországot is bevándorlóországgá tenné

2024. Szeptember 20. 07:43, péntek | Életmód

Nyugodt, őszies idő várható a hétvégén, sok napsütéssel

Nyugodt, őszies idő várható a hétvégén, sok napsütéssel, 21-26 Celsius-fok körüli csúcshőmérséklettel és olykor megélénkülő széllel - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből.