Városlista
2024. október 5, szombat - Aurél

Hírek

2012. Március 22. 07:25, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Kérdéses Falusi Mariann jövője

Kérdéses Falusi Mariann jövője

Nem a múlt pénteki adás volt az első eset, amikor Falusi Mariann elsírta magát, hiszen már a válogatók is megviselték. A kérdés az, mi lesz vele, amikor élesedik a verseny?

Még csak az első élő adáson vagyunk túl, és máris mindenki arról faggatja Falusi Mariannt, hogy miért kapott sírógörcsöt. Az énekesnő elárulta, hogy nagyon érzékeny nőnek tartja magát, és az ilyen döntések megviselik. Ahogy egy korábbi interjúban azt is bevallotta, hogy nem ez volt az első eset.

Már a válogatók alatt előfordult, hogy nem tudta tartani magát, és képtelen volt visszatartani a könnyeit. "Gyakran már akkor megindító volt számomra egy-egy versenyző sorsa, amikor még csak az őt jellemző pár sort olvastam el színpadra lépése előtt. Ilyenkor, ha akarnék, sem tudnék keménynek látszani". Viszont sokan felteszik a kérdést, ha már ez az elmúlt egy hónap ennyire felkavarta, ha az első versenyző távozása ennyire mélyen érintette, akkor mi lesz később? Hiszen egyre nehezebb lesz dönteni, és egyre közelebb kerülnek hozzá az énekesek. Bár az ismerősök szerint józanul gondolkodik, mégis féltik, nehogy összeomoljon.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Október 04. 07:32, péntek | Bulvár

Gördeszkázott a magyar autópályán - Videó

Állásinterjúról hazafelé gördeszkával az M3-on.

2024. Október 01. 06:00, kedd | Bulvár

További zöldfelületek újultak meg a Városligetben

Idén a KRESZ Park és a BalloonFly környezetének területe újult meg, jövőre pedig a Magyar Zene Háza mögötti zöldfelületi fejlesztések kezdődnek el, valamint elindul az új Nemzeti Galéria építése is a Liget BP Projekt keretében

2024. Szeptember 28. 09:10, szombat | Bulvár

Ismét Vincent van Gogh festményeit rongálták meg Londonban környezetvédelmi aktivisták

Ismét Vincent van Gogh festményeit rongálták meg pénteken Londonban környezetvédelmi aktivisták, alig néhány órával azután, hogy két társukat ugyanilyen bűncselekményért többévi börtönbüntetésre ítélték.

2024. Szeptember 27. 07:39, péntek | Bulvár

A legfőbb ügyész indítványt tett Magyar Péter EP-képviselő mentelmi jogának felfüggesztésére lopás miatt

Polt Péter legfőbb ügyész indítványt tett Magyar Péter európai parlamenti képviselő mentelmi jogának felfüggesztésére lopás miatt - tudatta a Legfőbb Ügyészség az MTI-vel csütörtökön.