Városlista
2024. október 5, szombat - Aurél

Hírek

2015. December 17. 07:44, csütörtök | Bulvár
Forrás: MTI

Készül az új Charlie angyalai-film

Készül az új Charlie angyalai-film

Új film készül a Charlie angyalaiból Hollywoodban: a rendező Elizabeth Banks, a forgatókönyvet Evan Spiliotopoulos írja - értesült a The Hollywood Reporter.

Spiliotopoulos korábban a Dwayne Johnsonnal forgatott Herkules szkriptjét jegyezte. Elizabeth Banks pedig nagy sikerrel debütált rendezőként a Tökéletes hang 2. című filmmel. Banks egyébként saját produkciós cégével, a Brownstone-nal készíti az új filmet.

A Charlie angyalai a hetvenes évek nagy televíziós sikerszériája volt Farrah Fawcett, Kate Jackson és Jaclyn Smith főszereplésével. A három sztár detektívszerepben oldott meg bűnügyeket egy titokzatos megbízó, Charlie utasítására.

A tévésorozatból született első mozifilm 2000-ben tűnt fel a filmvásznon. Drew Barrymore, Cameron Diaz és Lucy Liu játszotta az angyalokat az McG rendezésében forgatott akciófilmben. A filmet 2003-ban egy folyatatást követte a moziban.

Tizenkét évvel később, ezúttal Banks az angyalok egy újabb generációjával lép elő. Mint a rendező elmondta, úgy érzi, a rendőrakadémiát végzett, de tehetségük ellenére ócska állásokban landoló nők sztorija még mindig aktuális.

Címkék: charlie angyalai, film, mozi

Ezek érdekelhetnek még

2024. Október 04. 07:32, péntek | Bulvár

Gördeszkázott a magyar autópályán - Videó

Állásinterjúról hazafelé gördeszkával az M3-on.

2024. Október 01. 06:00, kedd | Bulvár

További zöldfelületek újultak meg a Városligetben

Idén a KRESZ Park és a BalloonFly környezetének területe újult meg, jövőre pedig a Magyar Zene Háza mögötti zöldfelületi fejlesztések kezdődnek el, valamint elindul az új Nemzeti Galéria építése is a Liget BP Projekt keretében

2024. Szeptember 28. 09:10, szombat | Bulvár

Ismét Vincent van Gogh festményeit rongálták meg Londonban környezetvédelmi aktivisták

Ismét Vincent van Gogh festményeit rongálták meg pénteken Londonban környezetvédelmi aktivisták, alig néhány órával azután, hogy két társukat ugyanilyen bűncselekményért többévi börtönbüntetésre ítélték.

2024. Szeptember 27. 07:39, péntek | Bulvár

A legfőbb ügyész indítványt tett Magyar Péter EP-képviselő mentelmi jogának felfüggesztésére lopás miatt

Polt Péter legfőbb ügyész indítványt tett Magyar Péter európai parlamenti képviselő mentelmi jogának felfüggesztésére lopás miatt - tudatta a Legfőbb Ügyészség az MTI-vel csütörtökön.