Városlista
2024. szeptember 19, csütörtök - Vilhelmina

Hírek

2018. Augusztus 29. 08:48, szerda | Helyi
Forrás: Dombó Média

Két arany- és egy ezüstérmet nyertek a súlyemelők

Két arany- és egy ezüstérmet nyertek a súlyemelők

Stróbl Fanni, Horváth Hanna, Mohai Olivér és Abosi Marcell az egész nyarat azért edzette végig keményen, hogy valamennyien jól szerepeljenek az idei U15-ös és U17-es országos bajnokságon,

amit augusztus utolsó hétvégéjén Kecskeméten rendeztek.

A Tamási Koppány SE színeiben versenyző és a dombóvári Z2 Cross Gymben Gábor Balázs edző irányításával szorgalmasan készülő fiatalok alaposan kitettek magukért Bács-Kiskun megye székhelyén, ugyanis valamennyien megjavították az összetett egyéni csúcsukat, amivel két arany-, egy ezüstmedália mellett egy negyedik helyezést is szereztek.
Elsőként Horváth Hanna lépett dobogóra a serdülők 58 kilogrammos súlycsoportjában. A címvédő 47 kilogrammot szakított és 58 kilogrammot lökött. A tehetséges lány 105 kilogrammos összteljesítményével ismét aranyérmet szerzett. Ugyanebben a korcsoportban a 69 kilogrammos fiúk mezőnyében Abosi Marcell versenyzett. Az újonc 70 kilogrammos szakításával és 89 kilogrammos lökésével épphogy lecsúszott a dobogóról, a negyedik helyen végzett.
Az ifjúságiak között az 58 kilogrammos lányoknál Stróbl Fanni, a 77 kilogrammos fiúknál pedig Mohai Olivér mérette meg magát. Az előbbi sportoló 49 kilogrammos szakítással és 62 kilogrammos lökéssel a második lett.
A legnagyobb fejlődést Mohai Olivér mutatta, aki tavalyi győztes eredményén 44 kilogrammot javítva - 220 kilogrammos összteljesítményével - újból a dobogó legfelsőbb fokára állhatott.

A képen Mohai Olivér, Horváth Hanna, Stróbl Fanni és Abosi Marcell (balról jobbra)

Címkék: súlyemelés

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 18. 09:56, szerda | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Szeptember 17. 13:17, kedd | Helyi

Két baleset is történt Kapospula és Attala között pár nap alatt

Mindkét esetben súlyos sérülés történt.

2024. Szeptember 16. 11:00, hétfő | Helyi

Fekete István Múzeum – A hónap műtárgya

Szeptember hónap műtárgyának az író egy eddig ismeretlen kéziratát választották. Fekete István Vadászat Magyarországon című írása az Amnesztia, vegyes kézirat kötetben található meg.

2024. Szeptember 15. 16:24, vasárnap | Helyi

Felavatták Havasi János szobrát Kaposszekcsőn

Felavatták vasárnap Havasi János Herczeg Ferenc-díjas újságírónak egész alakos szobrát Kaposszekcsőn, ahol gyermekkorát töltötte.