Városlista
2024. október 5, szombat - Aurél

Hírek

2012. Március 31. 14:17, szombat | Bulvár
Forrás: Story Online

Kicsinálják a börtönben Damut

Kicsinálják a börtönben Damut

Üzentek a rabok a négy és fél év börtönbüntetésre ítélt színésznek.

Egy volt elítélt szerint Damu Roland rengeteg kellemetlenséggel számolhat majd a fegyintézetben. A neve elhallgatását kérő börtönviselt szerint a színész gyenge jellem, hiszen egy vagány nem bántja a nőket. "Bent nem szeretik, ha valaki a gyengékkel keménykedik, így egymás között is különbséget tesznek. Biztos vagyok abban, hogy nem bánnak majd vele kesztyűs kézzel" - vélekedett a Star magazinnak.

Meglátása szerint Damu nem tud szembenézni a rá kiszabott büntetéssel, ezért hamarabb lesz öngyilkos, vagy megpróbál megszökni a rácsok elől. Ám ha bekerül, sokáig alárendelt szerepben lesz, addig pedig el kell viselnie a lelki terrort, vagy éppenséggel az olykor megalázó helyzeteket, mint például eleinte a rangidősek mindig el fogják venni a kintről érkezett csomagját. "A régi fegyenctársam kifejezetten szeretné, ha hozzájuk kerülne, hogy móresre tanítsák. (...) Aki nőket vagy gyerekeket bántalmaz, bent egy senki. Nem tisztelik, csak megalázzák" - figyelmeztette Damut az egykori rab.

A színész tehát nem hiába fél. Sokan biztosra veszik, hogy a legutóbbi rosszullétet is ezért játszotta meg, míg mások szerint inkább arról lehet szó, hogy a stresszhelyzet kikészítette Damut. Nem valószínű azonban, hogy emiatt sikerül elhalasztani a sztár börtönbevonulását.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Október 04. 07:32, péntek | Bulvár

Gördeszkázott a magyar autópályán - Videó

Állásinterjúról hazafelé gördeszkával az M3-on.

2024. Október 01. 06:00, kedd | Bulvár

További zöldfelületek újultak meg a Városligetben

Idén a KRESZ Park és a BalloonFly környezetének területe újult meg, jövőre pedig a Magyar Zene Háza mögötti zöldfelületi fejlesztések kezdődnek el, valamint elindul az új Nemzeti Galéria építése is a Liget BP Projekt keretében

2024. Szeptember 28. 09:10, szombat | Bulvár

Ismét Vincent van Gogh festményeit rongálták meg Londonban környezetvédelmi aktivisták

Ismét Vincent van Gogh festményeit rongálták meg pénteken Londonban környezetvédelmi aktivisták, alig néhány órával azután, hogy két társukat ugyanilyen bűncselekményért többévi börtönbüntetésre ítélték.

2024. Szeptember 27. 07:39, péntek | Bulvár

A legfőbb ügyész indítványt tett Magyar Péter EP-képviselő mentelmi jogának felfüggesztésére lopás miatt

Polt Péter legfőbb ügyész indítványt tett Magyar Péter európai parlamenti képviselő mentelmi jogának felfüggesztésére lopás miatt - tudatta a Legfőbb Ügyészség az MTI-vel csütörtökön.