Városlista
2024. október 5, szombat - Aurél

Hírek

2012. Március 10. 14:15, szombat | Belföld
Forrás: mno.hu / Automobil

Kilenc év után frissült a Rolls-Royce Phantom

Kilenc év után frissült a Rolls-Royce Phantom

Bemutatása után kilenc évvel hajtotta végre az első frissítést a Phantomon a Rolls-Royce.

Meglepetéssel készült a Genfi Autószalonra a Rolls-Royce, a luxusmárka frissítést hajtott végre a komplett Phantom sorozaton. Most először változtattak a Phantom külsején, pedig a szedán már 2003 óta a piacon van. A kabrió 2007-ben, a kupé 2008-ban csatlakozott a kínálathoz.

A fényszórókat LED-es egységekre cserélték, alájuk a kerek lámpák helyett vékony nappali fénycsíkokat szereltek. Emellett az első és hátsó lökhárító alsó részét dolgozták át a dizájnerek. Az utastérben új a navigációs rendszer, amely nagyobb, 8,8 colos kijelzőn jeleníti meg adatait.

A hajtáslánc új nyolcfokozatú automata váltóval és hátsó differenciálművel frissült. A V12-es fogyasztása tíz százalékkal, a kilométerenkénti szén-dioxid-kibocsátás 388-ról 347 grammra csökkent.

Automobil / mno

Ezek érdekelhetnek még

2024. Október 04. 07:51, péntek | Belföld

Liget Budapest - Még ebben az évtizedben megnyithatja kapuit a Városligetben az Új Nemzeti Galéria - Videó

Amennyiben az Új Nemzeti Galéria kivitelezése 2025-ben megkezdődhet, az intézmény még ebben az évtizedben megnyitja kapuit a Városligetben - tájékoztatta a Városliget Zrt. az MTI-t csütörtökön.

2024. Október 04. 07:45, péntek | Belföld

Szárazabbra fordul az idő október első hétvégéjén

2024. Október 04. 07:44, péntek | Belföld

Szijjártó Péter : Németország budapesti nagykövete súlyosan beavatkozott Magyarország belügyeibe

Németország budapesti nagykövete tegnapi beszédében hazánk szuverenitását sértő módon, súlyosan beavatkozott Magyarország belügyeibe - írta a külgazdasági és külügyminiszter a Facebook-oldalán csütörtökön.

2024. Október 04. 07:43, péntek | Belföld

Elindult a Digitális Állampolgárság Program

A kormány elindította a Digitális Állampolgárság Programot, amellyel - többek között - már mobiltelefonon is lehetséges személyazonosságot igazolni