Városlista
2024. október 5, szombat - Aurél

Hírek

2020. Május 08. 07:18, péntek | Bulvár
Forrás: mti

Lady Gaga új lemeze május végén jelenik meg

Lady Gaga új lemeze május végén jelenik meg

Május 29-én jelenik meg Lady Gaga új lemeze. Az amerikai popsztár Chromatica című albuma az eredeti tervek szerint múlt hónapban jött volna ki, előadó a koronavírus-járvány miatt döntött a halasztás mellett.

"Az utazás folytatódik" - fogalmazott a 34 éves Oscar- és Grammy-díjas Lady Gaga a közösségi médiában, a Chromatica új megjelenésének időpontját bejelentve.

Mint a www.rollingstone.com felidézte, Lady Gaga a lemez korábban meghatározott megjelenési dátuma, április 11. előtt néhány héttel döntött a halasztás mellett. Akkori közleményében azt írta, nem lenne helyes a koronavírus-járvány kellős közepén kiadni ezt az anyagot.

A Chromatica Lady Gaga hatodik stúdióalbuma lesz, az előző, a Joanna négy évvel ezelőtt került a boltokba. Az énekes, dalszerző fellépett volna áprilisban a Coachella fesztiválon, ami a járvány miatt elmaradt. Lady Gaga időközben kreatív igazgatója és kurátora lett a Global Citizen's One World: Together at Home elnevezésű virtuális jótékonysági kezdeményezésnek, amely a COVID-19 kapcsán kibontakozó segélyakciókat támogatja.

Új anyagára tizenhat dal született, előfutárként a Stupid Love című szám februárban jelent meg. A Chromaticán Elton John, Ariana Grande és Blackpink is közreműködik.

Címkék: lady gaga, lemez, zene

Ezek érdekelhetnek még

2024. Október 04. 07:32, péntek | Bulvár

Gördeszkázott a magyar autópályán - Videó

Állásinterjúról hazafelé gördeszkával az M3-on.

2024. Október 01. 06:00, kedd | Bulvár

További zöldfelületek újultak meg a Városligetben

Idén a KRESZ Park és a BalloonFly környezetének területe újult meg, jövőre pedig a Magyar Zene Háza mögötti zöldfelületi fejlesztések kezdődnek el, valamint elindul az új Nemzeti Galéria építése is a Liget BP Projekt keretében

2024. Szeptember 28. 09:10, szombat | Bulvár

Ismét Vincent van Gogh festményeit rongálták meg Londonban környezetvédelmi aktivisták

Ismét Vincent van Gogh festményeit rongálták meg pénteken Londonban környezetvédelmi aktivisták, alig néhány órával azután, hogy két társukat ugyanilyen bűncselekményért többévi börtönbüntetésre ítélték.

2024. Szeptember 27. 07:39, péntek | Bulvár

A legfőbb ügyész indítványt tett Magyar Péter EP-képviselő mentelmi jogának felfüggesztésére lopás miatt

Polt Péter legfőbb ügyész indítványt tett Magyar Péter európai parlamenti képviselő mentelmi jogának felfüggesztésére lopás miatt - tudatta a Legfőbb Ügyészség az MTI-vel csütörtökön.