Városlista
2024. július 4, csütörtök - Ulrik

Hírek

2011. Szeptember 23. 14:37, péntek | Kék hírek
Forrás: HírTV

Lefújták gázspray-vel és elvették a táskáját

Lefújták gázspray-vel és elvették a táskáját

Gyorsan elfogta és őrizetbe vette a rendőrség azt a két embert, akik csütörtökön, saját autójában lefújtak gázspray-vel egy nőt a főváros XXI. kerületében, majd táskáját elvették – értesült a HavariaPress.

Egy nő és egy férfi rányitotta kocsijának ajtaját egy nőre csütörtökön a főváros XXI. kerületében, a Rákóczi Ferenc úton, majd gázspray-vel lefújták és táskáját elvették tőle. A rendőrség alig 2 órával később, egy közeli kaszinóban elfogta az egyik támadót, egy 20 éves nőt, ezután nem sokkal társa, egy 44 éves férfi önként feladta magát. A rendőrök a két embert őrizetbe vették, a további eljárást a XXI. kerületi rendőrség folytatja le. (pr)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 03. 08:12, szerda | Kék hírek

Magyar rendőrök is segítik a horvát rendőrök munkáját a nyáron

Magyar rendőri kontingens utazott Horvátországba annak érdekében, hogy a magyar turisták által leglátogatottabb helyszíneken is vigyázzanak a magyar emberek biztonságára

2024. Június 29. 07:22, szombat | Kék hírek

Letartóztattak öt férfit nagy értékű betöréses lopások miatt

Letartóztattak öt férfit nagy értékű betöréses lopások miatt, a bűnbanda mintegy 40 millió forintos kárt okozott - közölte a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság a police.hu-n pénteken.

2024. Június 26. 09:30, szerda | Kék hírek

Egyhetes razziát tartott a rendőrség, tizennégy embert gyanúsítanak emberkereskedelemmel

Tizenhét sértettet azonosítottak és tizennégy embert hallgattak ki gyanúsítottként emberkereskedelem miatt egy egyhetes rendőrségi akcióban, amelyet június elején tartottak az Europol, a Frontex és az Interpol szervezésében

2024. Június 25. 10:39, kedd | Kék hírek

Egy holland üvegházban fogtak el egy, a körözési toplistán szereplő magyar nőt

Egy holland üvegházban fogtak el egy, a körözési toplistán szereplő 41 éves magyar nőt - közölte a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) kedden a police.hu oldalon.