Városlista
2024. október 5, szombat - Aurél

Hírek

2017. Március 31. 12:54, péntek | Bulvár
Forrás: mti

Leszúrta egy karddal lakótársát az amerikai sorozatszínész – elítélték

Leszúrta egy karddal lakótársát az amerikai sorozatszínész – elítélték

Hat év börtönbüntetésre ítélte a bíróság Ricardo Medina amerikai színészt, a Power Rangers szuperhőssorozat egykori szereplőjét, aki két évvel ezelőtt karddal szúrta halálra lakótársát - írta a BBC hírportálja.

A 38 éves színész március közepén tett beismerő vallomást vádalku keretében - bűnösnek vallotta magát erős felindulásból elkövetett emberölésben - egy Los Angeles-i bíróságon, így legfeljebb hat év börtönt kaphatott a kaliforniai Lancasterben tartott csütörtöki ítélethirdetéskor.

Az ügyészség eredetileg előre kitervelt szándékkal elkövetett gyilkossággal vádolta, amelyért életfogytiglanit is kaphatott volna. Medina a barátnője miatt veszett össze 2015 januárjában 36 éves lakótársával, Josh Sutterrel, akit többször mellbe szúrt egy karddal a vita hevében.

A tettes maga hívta ki a rendőrséget, de azt állította, hogy önvédelemből cselekedett és csak egy évvel később emeltek vádat ellene gyilkosság miatt. A késedelemre nem adtak magyarázatot a hatóságok.

A színész 2002-ben bukkant fel először a számos formában feldolgozott népszerű sorozat természetfölötti képességű figurái között, legutóbb 2011-ben játszott a sorozatban, akkor a szuperhősök karddal harcoló ellenségét, a Deker nevű gazfickót alakította.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Október 04. 07:32, péntek | Bulvár

Gördeszkázott a magyar autópályán - Videó

Állásinterjúról hazafelé gördeszkával az M3-on.

2024. Október 01. 06:00, kedd | Bulvár

További zöldfelületek újultak meg a Városligetben

Idén a KRESZ Park és a BalloonFly környezetének területe újult meg, jövőre pedig a Magyar Zene Háza mögötti zöldfelületi fejlesztések kezdődnek el, valamint elindul az új Nemzeti Galéria építése is a Liget BP Projekt keretében

2024. Szeptember 28. 09:10, szombat | Bulvár

Ismét Vincent van Gogh festményeit rongálták meg Londonban környezetvédelmi aktivisták

Ismét Vincent van Gogh festményeit rongálták meg pénteken Londonban környezetvédelmi aktivisták, alig néhány órával azután, hogy két társukat ugyanilyen bűncselekményért többévi börtönbüntetésre ítélték.

2024. Szeptember 27. 07:39, péntek | Bulvár

A legfőbb ügyész indítványt tett Magyar Péter EP-képviselő mentelmi jogának felfüggesztésére lopás miatt

Polt Péter legfőbb ügyész indítványt tett Magyar Péter európai parlamenti képviselő mentelmi jogának felfüggesztésére lopás miatt - tudatta a Legfőbb Ügyészség az MTI-vel csütörtökön.