Városlista
2024. október 5, szombat - Aurél

Hírek

2019. Május 10. 17:03, péntek | Bulvár
Forrás: mti

Liam Neeson újabb akciószerepet kapott

Liam Neeson újabb akciószerepet kapott

Liam Neeson ismét akcióshősként tér vissza a filmvászonra: leszerelt vietnami veteránt alakít, aki szárnyai alá vesz egy fiút, akit egy bűnbanda üldöz - írta meg a The Hollywood Reporter.

A The Minuteman című filmet Robert Lorenz rendezi, aki a forgatókönyvet társszerzőként jegyzi Chris Charlesszal és Danny Kravitzcal. Lorenz korábban számos Clint Estwood-film producere volt, egyebek mellett a Titokzatos folyó, a Millió dolláros bébi és az Amerikai mesterlövész című produkciókon dolgoztak együtt.

Lorenz Az utolsó csavar című filmmel debütált rendezőként 2012-ben. Az apa-lánya dráma főszerepét Clint Eastwood alakította, a lányt pedig Amy Adams.

A Minuteman nemzetközi forgalmazási jogait a cannes-i filmvásáron kínálja eladásra a Voltage Pictures. A film forgatása szeptemberben kezdődik.

A Schindler listája című filmben nyújtott alakításáért Oscar-díjra jelölt Neeson, aki idén nyáron tölti be a 67. évét, az utóbbi években számos akciófilm, köztük az Elrabolva-trilógia sztárja volt. A közelmúltban magyarázkodnia kellett, mikor Dermesztő hajsza című új filmje promóciós körútján egy interjúban félreérthetően fogalmazott, ami miatt rasszistának nevezték. Azóta többször is bocsánatot kért, de felmerült, hogy ez a hiba akár további pályájára is hatással lehet.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Október 04. 07:32, péntek | Bulvár

Gördeszkázott a magyar autópályán - Videó

Állásinterjúról hazafelé gördeszkával az M3-on.

2024. Október 01. 06:00, kedd | Bulvár

További zöldfelületek újultak meg a Városligetben

Idén a KRESZ Park és a BalloonFly környezetének területe újult meg, jövőre pedig a Magyar Zene Háza mögötti zöldfelületi fejlesztések kezdődnek el, valamint elindul az új Nemzeti Galéria építése is a Liget BP Projekt keretében

2024. Szeptember 28. 09:10, szombat | Bulvár

Ismét Vincent van Gogh festményeit rongálták meg Londonban környezetvédelmi aktivisták

Ismét Vincent van Gogh festményeit rongálták meg pénteken Londonban környezetvédelmi aktivisták, alig néhány órával azután, hogy két társukat ugyanilyen bűncselekményért többévi börtönbüntetésre ítélték.

2024. Szeptember 27. 07:39, péntek | Bulvár

A legfőbb ügyész indítványt tett Magyar Péter EP-képviselő mentelmi jogának felfüggesztésére lopás miatt

Polt Péter legfőbb ügyész indítványt tett Magyar Péter európai parlamenti képviselő mentelmi jogának felfüggesztésére lopás miatt - tudatta a Legfőbb Ügyészség az MTI-vel csütörtökön.