Városlista
2024. október 5, szombat - Aurél

Hírek

2019. Április 25. 16:06, csütörtök | Bulvár
Forrás: mti

Meghaladja a tízmilliárd forintot a Sziget idei költségvetése

Meghaladja a tízmilliárd forintot a Sziget idei költségvetése

A nagyszínpados fellépőkre 500 millióval többet tudnak költeni.

A Sziget fesztivál idei költségvetése meghaladja a tízmilliárd forintot – mondta Kádár Tamás, a Sziget főszervezője a rendezvény csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján, hozzátéve, hogy a nagyszínpados fellépőkre 500 millióval többet tudnak költeni, mint tavaly, és két olyan nap is lesz, amelyre két kiemelt kategóriás főfellépő, headliner jut.

Az idei húzónevek közé tartozik a nyitónapon, augusztus 7-én játszó Ed Sheeran, a most bejelentett Macklemore, a National, a Franz Ferdinand, Richard Ashcroft, a Florence + The Machine, Johnny Marr vagy a zárónapon zenélő Twenty One Pilots és a Foo Fighters.

Kardos József programigazgató kiemelte: a Love Revolution kampány részeként a gazdag kulturális programkínálatban megjelennek olyan témák, mint a környezettudatosság és az emberi jogok védelme. A nagyszínpadon a két koncert közötti átállások alatt is fontos társadalmi kérdésekre hívják fel a figyelmet művészek és gondolkodók, köztük Jane Goodall világhírű csimpánzkutató.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Október 04. 07:32, péntek | Bulvár

Gördeszkázott a magyar autópályán - Videó

Állásinterjúról hazafelé gördeszkával az M3-on.

2024. Október 01. 06:00, kedd | Bulvár

További zöldfelületek újultak meg a Városligetben

Idén a KRESZ Park és a BalloonFly környezetének területe újult meg, jövőre pedig a Magyar Zene Háza mögötti zöldfelületi fejlesztések kezdődnek el, valamint elindul az új Nemzeti Galéria építése is a Liget BP Projekt keretében

2024. Szeptember 28. 09:10, szombat | Bulvár

Ismét Vincent van Gogh festményeit rongálták meg Londonban környezetvédelmi aktivisták

Ismét Vincent van Gogh festményeit rongálták meg pénteken Londonban környezetvédelmi aktivisták, alig néhány órával azután, hogy két társukat ugyanilyen bűncselekményért többévi börtönbüntetésre ítélték.

2024. Szeptember 27. 07:39, péntek | Bulvár

A legfőbb ügyész indítványt tett Magyar Péter EP-képviselő mentelmi jogának felfüggesztésére lopás miatt

Polt Péter legfőbb ügyész indítványt tett Magyar Péter európai parlamenti képviselő mentelmi jogának felfüggesztésére lopás miatt - tudatta a Legfőbb Ügyészség az MTI-vel csütörtökön.