Városlista
2024. október 5, szombat - Aurél

Hírek

2017. Január 24. 07:40, kedd | Bulvár
Forrás: mti

Meghalt Gorden Kaye, a Halló, halló! című sorozat főszereplője

Meghalt Gorden Kaye, a Halló, halló! című sorozat főszereplője

Meghalt Gorden Kaye brit színész, a BBC Halló, halló! című vígjátéksorozatának főszereplője - jelentette be hétfőn a brit közszolgálati csatorna.

A színész hétfőn reggel hunyt el, 75 éves volt. A második világháború idején, a német megszállás alatt álló Franciaországban játszódó, nagy sikerű BBC-sorozatban Kaye René Artois francia kávéház tulajdonost alakította. Kaye a sorozat mind a 84 epizódjában és annak színpadi változatában is szerepelt.

Az angliai Huddersfieldben született Gorden Kaye egy sor televíziós, illetve és rádiósorozatban szerepelt, és egy kisebb szerep erejéig feltűnt Terry Gilliam Brazil című 1985-ös mozifilmjében is.

Legutóbbi tv-s szereplése 2007-ben volt, amikor a Halló, halló! szereplőgárdájának több tagja újra összeállt egy rész erejéig.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Október 04. 07:32, péntek | Bulvár

Gördeszkázott a magyar autópályán - Videó

Állásinterjúról hazafelé gördeszkával az M3-on.

2024. Október 01. 06:00, kedd | Bulvár

További zöldfelületek újultak meg a Városligetben

Idén a KRESZ Park és a BalloonFly környezetének területe újult meg, jövőre pedig a Magyar Zene Háza mögötti zöldfelületi fejlesztések kezdődnek el, valamint elindul az új Nemzeti Galéria építése is a Liget BP Projekt keretében

2024. Szeptember 28. 09:10, szombat | Bulvár

Ismét Vincent van Gogh festményeit rongálták meg Londonban környezetvédelmi aktivisták

Ismét Vincent van Gogh festményeit rongálták meg pénteken Londonban környezetvédelmi aktivisták, alig néhány órával azután, hogy két társukat ugyanilyen bűncselekményért többévi börtönbüntetésre ítélték.

2024. Szeptember 27. 07:39, péntek | Bulvár

A legfőbb ügyész indítványt tett Magyar Péter EP-képviselő mentelmi jogának felfüggesztésére lopás miatt

Polt Péter legfőbb ügyész indítványt tett Magyar Péter európai parlamenti képviselő mentelmi jogának felfüggesztésére lopás miatt - tudatta a Legfőbb Ügyészség az MTI-vel csütörtökön.