Városlista
2024. július 4, csütörtök - Ulrik

Hírek

2012. Május 10. 14:23, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Mellet villantott a magyar botrányhősnő

Mellet villantott a magyar botrányhősnő

VV Éva ezúttal a Dopeman TV-nek nyilatkozott, meglehetősen furcsa állapotban. Egyesek szerint ezúttal is piás volt, ezért eredt meg a nyelve. Ráadásul villantott is.

Az egykori valóságshow-hős, akit ma már inkább botrányhősként emlegetnek Dopeman kamerái előtt idegesítette fel magát. Olyan hévvel magyarázott, hogy bizony kicsit többet mutatott meg a kebleiből, mint amennyit szeretett volna.

De nem ez volt az egyetlen probléma a szereplésével. Láthatóan most sem volt már szomjas, azt viszont kikérte magának, hogy alkoholista lenne. Azt mondta, nem piál többet, mint mások, csupán boldogtalan, mert minden barátnője elhagyta, a nagymamája pedig szívinfarktust kapott.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 28. 13:21, péntek | Bulvár

Nagycsaládos és egyszülős családok nyaralását segíti idén is a Mészáros Csoport

Nagycsaládos és egyszülős családok nyaralását segíti idén is a Mészáros Csoport, az üdültetés 200 millió forintos költségét a Pro Filii Alapítvány állja.

2024. Június 27. 07:31, csütörtök | Bulvár

Ferencz Orsolya: nagy nemzeti büszkeség a magyar űrhajósprogram

A kutatási-tudományos projektek végrehajtása mellett a fiatalok inspirációja kiemelt feladata a magyar űrhajósprogramnak, de az országnak is nagy nemzeti büszkeséget jelent

2024. Június 24. 12:24, hétfő | Bulvár

Varga sérülésével foglalkoznak a német lapok

Elsősorban a súlyos sérüléseket szenvedő Varga Barnabás esetével és állapotával foglalkozott a helyi sajtó a németországi labdarúgó Európa-bajnokság A csoportjának vasárnap esti mérkőzése után.

2024. Június 18. 08:18, kedd | Bulvár

MTVA: nézettségi csúcsot döntött a magyarok nyitánya a labdarúgó-Eb-n

A magyar szurkolókon nem múlt a válogatott győzelme, hiszen rekordszámban követték a közmédia sport felületein nemzeti tizenegyünk első összecsapását.