Városlista
2024. október 5, szombat - Aurél

Hírek

2022. Március 18. 08:00, péntek | Bulvár
Forrás: MTI/Fotó: instagram.com/paulpogba/

Míg Pogba futballozott, születésnapján kirabolták az otthonát

Míg Pogba futballozott, születésnapján kirabolták az otthonát

Betörők jártak Paul Pogba, a Manchester United világbajnok francia futballistája otthonában, miközben ő csapatával kedd este Bajnokok Ligája-mérkőzést játszott az Atlético Madrid ellen.

A rablás tényéről a középpályás számolt be Twitter-oldalán, egyúttal jutalmat ajánlva fel bárkinek, aki információval tud szolgálni az esetről, és segít a bűnözők kézre kerítésében.

"Családunk legrosszabb rémálma vált valóra. Betörtek az otthonunkba, míg a gyermekeink a szobájukban aludtak. A bűnözők öt percet sem voltak a házunkban, de ez alatt az idő alatt egy nagyon fontos dolgot vettek el tőlünk: a biztonságérzetünket" - írta Pogba, hozzáfűzve, hogy a bűncselekmény a spanyol csapat elleni mérkőzés utolsó perceiben történt.

"Tudták, hogy nem vagyunk otthon. Amikor a feleségemmel hazaértünk, fogalmunk sem volt arról, hogy a gyerekeink jól vannak-e. Apaként nincs rosszabb érzés annál, mint hogy nem tudtam megvédeni a gyerekeimet, és remélem, hogy ezt soha senkinek nem kell átélnie" - fogalmazott a játékos, akinek a BL-estéje - éppen 29. születésnapján - amúgy is rosszul sikerült. Eleve csak csereként, a második félidőben kapott lehetőséget az Old Traffordon, ahol ráadásul az Atlético - a madridi 1-1 után - 1-0-ra nyert és továbbjutott a BL legjobb nyolc együttese közé, míg az MU búcsúzott a sorozattól.

Címkék: betörő, pogba

Ezek érdekelhetnek még

2024. Október 04. 07:32, péntek | Bulvár

Gördeszkázott a magyar autópályán - Videó

Állásinterjúról hazafelé gördeszkával az M3-on.

2024. Október 01. 06:00, kedd | Bulvár

További zöldfelületek újultak meg a Városligetben

Idén a KRESZ Park és a BalloonFly környezetének területe újult meg, jövőre pedig a Magyar Zene Háza mögötti zöldfelületi fejlesztések kezdődnek el, valamint elindul az új Nemzeti Galéria építése is a Liget BP Projekt keretében

2024. Szeptember 28. 09:10, szombat | Bulvár

Ismét Vincent van Gogh festményeit rongálták meg Londonban környezetvédelmi aktivisták

Ismét Vincent van Gogh festményeit rongálták meg pénteken Londonban környezetvédelmi aktivisták, alig néhány órával azután, hogy két társukat ugyanilyen bűncselekményért többévi börtönbüntetésre ítélték.

2024. Szeptember 27. 07:39, péntek | Bulvár

A legfőbb ügyész indítványt tett Magyar Péter EP-képviselő mentelmi jogának felfüggesztésére lopás miatt

Polt Péter legfőbb ügyész indítványt tett Magyar Péter európai parlamenti képviselő mentelmi jogának felfüggesztésére lopás miatt - tudatta a Legfőbb Ügyészség az MTI-vel csütörtökön.