Városlista
2024. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2022. November 12. 08:00, szombat | Helyi

Nemzetközi labdarúgó tornán járt a Dombóvári Focisuli Egyesület

Nemzetközi labdarúgó tornán járt a Dombóvári Focisuli Egyesület

2020 tavaszára tervezték, de csak idén októberben utazhatott el a Dombóvári Focisuli Egyesület a nemzetközi labdarúgó tornára Barcelonába.

A Dombóvári Focisuli Egyesület 2020 tavaszára tervezte, hogy története során immáron harmadszor is elutazik a német KOMM MIT által szervezett nemzetközi labdarúgó tornára Barcelonába. A Covid miatt ez az utazás csak idén októberben valósulhatott meg.
A lejátszott hat meccs végén a nemzetközi mezőnyben az előkelő harmadik helyet szerezte meg az u13-as korosztályban a csapat.

A 24 gyereket számláló dombóvári delegáció a meccsek mellett ellátogatott a híres barcelonai No Camp stadionba, illetve a stadionhoz közeli, magyarok által üzemeltett Futballáriumba is és a nyárias idő miatt a Costa Brava tengerpartján élvezhette a hullámok közötti fürdőzést. Utolsó nap egy kis városnézés mellett a Barcelona-Villareal spanyol első osztályú meccs megtekintése volt a program. A hazautazás közben egy kis Monacoi városnézés jelentette az utolsó élményt. A hazaérkezés után ismét elmondhatták a szervezők, hogy életre szóló élményekkel gazdagodtak a Focisuli tagjai.

GRATULÁLUNK!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 19. 16:25, csütörtök | Helyi

Dombóvári győztese van a CineFest Filmfesztivál diákfilm pályázatának

A 20. CineFest Miskolci Nemzetközi Filmfesztivál egyik díjazottja a dombóvári Juhász Barnabás.

2024. Szeptember 18. 09:56, szerda | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Szeptember 17. 13:17, kedd | Helyi

Két baleset is történt Kapospula és Attala között pár nap alatt

Mindkét esetben súlyos sérülés történt.

2024. Szeptember 16. 11:00, hétfő | Helyi

Fekete István Múzeum – A hónap műtárgya

Szeptember hónap műtárgyának az író egy eddig ismeretlen kéziratát választották. Fekete István Vadászat Magyarországon című írása az Amnesztia, vegyes kézirat kötetben található meg.