Városlista
2024. július 6, szombat - Csaba

Hírek

2011. November 28. 13:44, hétfő | Külföld
Forrás: mno.hu

Obama elfeledkezett Istenről?

Obama elfeledkezett Istenről?

Az elnök mindenkinek hálát adott hálaadás napi beszédében, egyedül a legfontosabb személyről felejtkezett el – háborognak a konzervatív kommentátorok.

Az elnök szokásos heti internetes üzenetében elmondta, az ünnepet úgy fogja tölteni, mint minden amerikai: jókat eszik, focit néz, és arra gondol, milyen szerencsés, hogy ebben az országban élhet, és a nehézségek ellenére is reménykedhet egy vidámabb jövőben. Köszönetet mondott a tengerentúlon szolgáló katonáknak, a szegényeket segítő önkénteseknek és a zarándokoknak, az első telepeseknek és más hazafiaknak, akik azzá tették az Egyesült Államokat, ami.

A konzervatív kommentátoroknak valaki nagyon hiányzott a felsorolásból: a Mindenható. „Az amerikaiak 86 százaléka hisz valamilyen isteni lényben: legyen az Allah vagy Isten. Azt hiszem, egy ilyen valaki igazán megérdemelné, hogy megemlítsék – fogalmazott Eric Bolling, a Fox News műsorvezetője. – Szörnyen érzem magam” – tette hozzá. Ben Shapiro újságíró „hihetetlennek” nevezte, hogy az elnök nem beszélt az Úrról a „hagyományosan vallásos töltetű” ünnep kapcsán – bár nem lepődött meg, hiszen Obama köztudomásúan „harcos ateista”.

(New York Daily News, nydailynews.com)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 06. 08:25, szombat | Külföld

Vlagyimir Putyin: Moszkva a konfliktus teljes és végleges lezárását akarja

Nem fegyvernyugvást kell elérni az ukrajnai háborúban, Oroszország a konfliktus teljes és végleges lezárását akarja elérni

2024. Július 05. 07:56, péntek | Külföld

Ukrán elnök: a következő békecsúcson Oroszországnak is részt kell vennie

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök egy friss interjúban kijelentette, hogy a következő globális béke-csúcstalálkozón Oroszországnak is részt kell vennie.

2024. Július 04. 08:04, csütörtök | Külföld

Napközben lezárják Románia egyik legforgalmasabb tranzitútvonalát

Jövő héttől kezdődően a tervek szerint egy hónapos időtartamra napközben lezárják Románia egyik legforgalmasabb tranzitútvonalát, az Olt völgyén keresztül vezető DN7-es jelzésű főutat

2024. Július 04. 07:58, csütörtök | Külföld

A Fehér Ház tagadta, hogy Joe Biden az elnökjelölti küzdelemtől való visszalépést fontolgatja

A Fehér Ház valótlannak minősítette a Joe Biden elnökjelölti visszalépésének reális lehetőségéről szóló sajtóinformációkat szerdán.