Városlista
2024. október 5, szombat - Aurél

Hírek

2020. Május 01. 07:12, péntek | Bulvár
Forrás: mti - illusztráció: pixabay

Online rendezik meg a Star Wars-napot a rajongóknak

Online rendezik meg a Star Wars-napot a rajongóknak

Online rendezik meg a hagyományos Star Wars-napot a koronavírus-járvány miatt.

Az eseményt szervező ReedPop május 4-én és 5-én számos virtuális eseményt, köztük élő közönségtalálkozókat is ígér a rajongóknak közösségi médiás platformjain.

A Star Wars-filmek jól ismert, "az erő legyen veled"-szlogenjéről elnevezett Star Wars-nap a May the 4th Be With You címen fut, másnap pedig a Revenge of the 5th címmel folytatódik a program - számolt be róla a The Hollywood Reporter csütörtökön.

A kétnapos online eseménysorozaton az űrsaga rajongói egyebek mellett a Star Wars: A klónok háborúja és a Star Wars: Lázadók című animációs sorozatok epizódjait kommentálhatják élőben a Twitteren. De virtuális közönségtalálkozókat is szerveznek a sorozatok íróival és a szereplőket megszólaltató színészekkel. Az érdeklődők kvízjátékokban és más nyereményekkel kecsegtető játékokban is kipróbálhatják Star Wars-univerzummal kapcsolatos tudásukat.

A nemzetközi Star Wars-napot évente május 4-én tartják a filmsorozat rajongói számára.

A Star Wars jogtulajdonosa, a Disney vállalat a napokban jelentette be, hogy a koronavírus-járvány miatt karanténba kényszerült rajongókat május 4-én ajándékkal lepi meg: a tervezettnél két hónappal korábban elérhetővé teszi Disney+ streamingszolgáltatásán a Star Wars: Skywalker kora című filmjét. A deadline.com értesülése szerint aznap debütál a szolgáltatáson a The Mandalorian című sorozatról készült dokumentumszéria és a Star Wars: A klónok háborúja sorozat befejező része is.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Október 04. 07:32, péntek | Bulvár

Gördeszkázott a magyar autópályán - Videó

Állásinterjúról hazafelé gördeszkával az M3-on.

2024. Október 01. 06:00, kedd | Bulvár

További zöldfelületek újultak meg a Városligetben

Idén a KRESZ Park és a BalloonFly környezetének területe újult meg, jövőre pedig a Magyar Zene Háza mögötti zöldfelületi fejlesztések kezdődnek el, valamint elindul az új Nemzeti Galéria építése is a Liget BP Projekt keretében

2024. Szeptember 28. 09:10, szombat | Bulvár

Ismét Vincent van Gogh festményeit rongálták meg Londonban környezetvédelmi aktivisták

Ismét Vincent van Gogh festményeit rongálták meg pénteken Londonban környezetvédelmi aktivisták, alig néhány órával azután, hogy két társukat ugyanilyen bűncselekményért többévi börtönbüntetésre ítélték.

2024. Szeptember 27. 07:39, péntek | Bulvár

A legfőbb ügyész indítványt tett Magyar Péter EP-képviselő mentelmi jogának felfüggesztésére lopás miatt

Polt Péter legfőbb ügyész indítványt tett Magyar Péter európai parlamenti képviselő mentelmi jogának felfüggesztésére lopás miatt - tudatta a Legfőbb Ügyészség az MTI-vel csütörtökön.