Városlista
2024. október 5, szombat - Aurél

Hírek

2013. Június 05. 10:36, szerda | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Perre ment Keresztes Ildikó, megelégelte a hazugságokat

Perre ment Keresztes Ildikó, megelégelte a hazugságokat

A volt mentor kijelentette: nincs összetörve.

Keresztes Ildikónál betelt a pohár. Az énekesnő megelégelte a róla megjelenő hazugságokat, éppen ezért úgy döntött, bírósághoz fordul jogorvoslatért.

Az Aktív riportjából kiderült, az énekesnő megelégelte, hogy többször méltatlan helyzetbe hozták.

– Ma már úgy születnek cikkek, hogy fel sem hívnak telefonon. Azt leírni, hogy én elismertem a sikertelenségemet, hát nem is tudom, milyen jelzőt használjak.

Az összes hétvégém foglalt, két színházi darabban játszom. Egy darabot visszaadtam, bár fájt érte a szívem, de tudtam, fizikailag képtelenség, hogy megcsináljam – nyilatkozta Keresztes Ildikó az RTL Klub kamerái előtt.

Azt is elmondta, nagyon szerette az X-Faktort, de úgy érzi, a három év így volt kerek. Azt is hozzátette: nem éli meg úgy, hogy ő most kiesett a pikszisből. A műsor szervezői is elmondták, a jövőben is számítanak Ildikó tanácsaira.

Az énekesnő azt is kifejtette, szereti és tiszteli az új mentorokat, semmiféle negatív dolgot nem nyilatkozott róluk. Cáfolta azt is, hogy össze lenne törve. Azt viszont megerősítette, hogy eddig három lapot perelt be a róla írt valótlan cikkek miatt.

Címkék: keresztes ildikó

Ezek érdekelhetnek még

2024. Október 04. 07:32, péntek | Bulvár

Gördeszkázott a magyar autópályán - Videó

Állásinterjúról hazafelé gördeszkával az M3-on.

2024. Október 01. 06:00, kedd | Bulvár

További zöldfelületek újultak meg a Városligetben

Idén a KRESZ Park és a BalloonFly környezetének területe újult meg, jövőre pedig a Magyar Zene Háza mögötti zöldfelületi fejlesztések kezdődnek el, valamint elindul az új Nemzeti Galéria építése is a Liget BP Projekt keretében

2024. Szeptember 28. 09:10, szombat | Bulvár

Ismét Vincent van Gogh festményeit rongálták meg Londonban környezetvédelmi aktivisták

Ismét Vincent van Gogh festményeit rongálták meg pénteken Londonban környezetvédelmi aktivisták, alig néhány órával azután, hogy két társukat ugyanilyen bűncselekményért többévi börtönbüntetésre ítélték.

2024. Szeptember 27. 07:39, péntek | Bulvár

A legfőbb ügyész indítványt tett Magyar Péter EP-képviselő mentelmi jogának felfüggesztésére lopás miatt

Polt Péter legfőbb ügyész indítványt tett Magyar Péter európai parlamenti képviselő mentelmi jogának felfüggesztésére lopás miatt - tudatta a Legfőbb Ügyészség az MTI-vel csütörtökön.