Városlista
2024. július 3, szerda - Kornél

Hírek

2012. Május 07. 07:19, hétfő | Kék hírek
Forrás: mno.hu / MTI

Pincébe zárta a két betörőt

Pincébe zárta a két betörőt

Lopási kísérleten ért tetten és bezárt a pincéjébe a rendőrség kiérkezéséig két magyar férfit egy osztrák Burgenlandban – közölte vasárnap a tartományi rendőrség.

A közlemény szerint az eset szombaton este történt a nagymartoni (Mattersburg) körzetbeli Márcfalván (Marz). A háza nappali szobájában alvó férfit egy szomszédasszonya riasztotta, aki az ablakból észrevette, ahogy a két férfi a nyitott garázskapun át bemegy a szemközti ház garázsába és eltűnik a pincében. A ház tulajdonosa észrevétlenül megközelítette a két magyart, és bezárta őket a fitneszhelyiségbe.

Az őrizetbe vétel után a rendőrség megállapította, hogy a két férfi Magyarországon büntetett előéletű. A gyanúsítottak szabadlábon védekezhetnek.

MTI / mno

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 03. 08:12, szerda | Kék hírek

Magyar rendőrök is segítik a horvát rendőrök munkáját a nyáron

Magyar rendőri kontingens utazott Horvátországba annak érdekében, hogy a magyar turisták által leglátogatottabb helyszíneken is vigyázzanak a magyar emberek biztonságára

2024. Június 29. 07:22, szombat | Kék hírek

Letartóztattak öt férfit nagy értékű betöréses lopások miatt

Letartóztattak öt férfit nagy értékű betöréses lopások miatt, a bűnbanda mintegy 40 millió forintos kárt okozott - közölte a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság a police.hu-n pénteken.

2024. Június 26. 09:30, szerda | Kék hírek

Egyhetes razziát tartott a rendőrség, tizennégy embert gyanúsítanak emberkereskedelemmel

Tizenhét sértettet azonosítottak és tizennégy embert hallgattak ki gyanúsítottként emberkereskedelem miatt egy egyhetes rendőrségi akcióban, amelyet június elején tartottak az Europol, a Frontex és az Interpol szervezésében

2024. Június 25. 10:39, kedd | Kék hírek

Egy holland üvegházban fogtak el egy, a körözési toplistán szereplő magyar nőt

Egy holland üvegházban fogtak el egy, a körözési toplistán szereplő 41 éves magyar nőt - közölte a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) kedden a police.hu oldalon.