Városlista
2024. szeptember 28, szombat - Vencel

Hírek

2020. Január 09. 09:45, csütörtök | Helyi
Forrás: Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

Pizzafutárt akart kirabolni egy férfi Dombóváron

Pizzafutárt akart kirabolni egy férfi Dombóváron

A 22 éves dombóvári férfi egy harisnyából készített maszkot húzott fel, hogy az értékeket megszerezze. A dombóvári rendőrök rövid időn belül elfogták, és őrizetbe vették.

Egy helyi étterem pizzafutára tett feljelentést 2020. január 7-én a késő esti órákban a Dombóvári Rendőrkapitányságon, mert aznap este 20 óra 30 perc és 20 óra 45 perc között egy maszkos férfi ment oda hozzá, követelve tőle a nála lévő pénzt. Az ismeretlen több alkalommal – erőszak alkalmazásával fenyegetve – szólította fel a sértettet, hogy adja át a nála lévő készpénzt. Miután az étterem alkalmazottja nem teljesítette a férfi kérését, először elvette a kocsi indítókulcsát, melyet végül visszaadott a sértettnek, majd egy családi pizzát vett ki a csomagtartóból, és fizetés nélkül távozott.

A dombóvári rendőrök néhány órán belül azonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható személyt, egy 22 éves helyi férfit, akit elfogtak, és a Dombóvári Rendőrkapitányságra előállítottak. Az elkövető tartózkodási helyén tartott kutatás során a nyomozók lefoglalták az általa harisnyából készített maszkot, és megtalálták az elvitt pizza dobozát is.

A férfit gyanúsítottként hallgatták ki rablás bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt, aki a tettét elismerte. A rendőrök a 22 éves elkövetőt őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Címkék: rablás, rendőrség

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 27. 14:12, péntek | Helyi

Parkoló autóra esett egy hatalmas faág Dombóváron

Személyautónak és áruház épületének támaszkodott egy fa 12 méteres letört ága csütörtök délben Dombóváron, egy Hunyadi téri áruház parkolójának bejáratánál.

2024. Szeptember 27. 08:40, péntek | Helyi

Tieger Endréék a Családi körben a Nemzeti Vágta előtt

2024. október 4-6. között rendezik a Nemzeti Vágtát, amelynek fogatversenyét ötször nyerte meg korábban Tieger Endre a Sütvényi Ménes színeiben.

2024. Szeptember 26. 09:04, csütörtök | Helyi

4 arany- és 2 bronzérmet nyert a Dombóvári Karatesuli csapata

Huszonhat egyesület 200 indulója lépett tatamira a X. Szerencs Kupán, ahol erdélyi résztvevők mellett szerepelt négy fővel a Dombóvári Karatesuli csapata.

2024. Szeptember 25. 08:55, szerda | Helyi

50 éves érettségi találkozó a dombóvári gimnáziumban

2024. szeptember 21-én tartották 50. éves érettségi találkozójukat az 1974. május 11-én elballagott IV. D. osztály tanulói az akkori Gőgös Ignác (ma: Illyés Gyula) Gimnáziumban.