Városlista
2024. október 5, szombat - Aurél

Hírek

2012. Április 27. 14:23, péntek | Bulvár
Forrás: STOP / Új Ász

Puzsér leoltotta Charlie-t, aki most visszapörköl

Puzsér leoltotta Charlie-t, aki most visszapörköl

Horváth Charlie szerint Puzsér Róbert nem ért a zenéhez, de vele együtt a Csillag Születik és a Megasztár zsűritagjait is laikusnak tartja.

A szombati Csillag Születik első élő adásában a Prügyi duó Charlie egyik legismertebb dalát dolgozta fel, mire a kritikus szokásához híven erősen bírálta a produkciót.

Nem kizárt, hogy a kritika nem csak a két gyámoltalan fiúnak szólt, hisz Róbert szerint ez a dal egy "kiégett, elvált, sok whiskyt elfogyasztott férfi dala", így csak négy ponttal jutalmazta a versenyzőket. A Nézz az ég felé című szám a méltán elismert előadóművész, Charlie dala, de vajon az elvált és kiégett férfi is ő volna?
- Nem nézem ezeket a műsorokat, de sokan megkerestek ezügyben. Negyven éve élek a feleségemmel, nem vagyok elvált. 65 éves vagyok és körülbelül harmincszor jobban nézek ki, mint Puzsér úr - szögezte le az énekes.

- Megmondtam már a tévéseknek is, hogy velem ne szórakozzanak! Egyébként félreérthető lehetett, amit Puzsér Róbert mondott, mert úgy is értelmezhető, hogy a dal egy kiégett emberről szól, így vélhetően akkor nem rólam beszélt. Hárman is felhívtak emiatt, és mindenki máshogy értelmezte a dolgot. Bár hozzátenném, hogy teljesen mindegy, mit mond, mert én értek a zenéhez, ő meg nem! Aki ott ül, egyik sem ért hozzá, de a másik brigádban sem ért a zenéhez egyik zsűritag sem. Ennyi a véleményem, hiszen a zenéről nem szabad kritikát mondani, az ugyanis nem sport - fakadt ki az Új Ásznak a művész.

- Vannak, akik még a hangszerüket sem képesek behangolni, vagy hamisan énekelnek. Az emberek nyolcvan százaléka süket. Egy csomó sztár hamisan énekel, és a közönség hallgatja őket, mert sztárok. Egy ilyen műsorba sem kéne bevonni a közönséget, csak komoly, zenészekből álló zsűritagoknak kéne ott ülniük, nem pedig színészeknek! Egyébként pedig nem kívánok foglalkozni az ilyen dolgokkal, ennél sokkal értékesebb az időm és a munkám is - tette hozzá Charlie.

Új Ász / STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Október 04. 07:32, péntek | Bulvár

Gördeszkázott a magyar autópályán - Videó

Állásinterjúról hazafelé gördeszkával az M3-on.

2024. Október 01. 06:00, kedd | Bulvár

További zöldfelületek újultak meg a Városligetben

Idén a KRESZ Park és a BalloonFly környezetének területe újult meg, jövőre pedig a Magyar Zene Háza mögötti zöldfelületi fejlesztések kezdődnek el, valamint elindul az új Nemzeti Galéria építése is a Liget BP Projekt keretében

2024. Szeptember 28. 09:10, szombat | Bulvár

Ismét Vincent van Gogh festményeit rongálták meg Londonban környezetvédelmi aktivisták

Ismét Vincent van Gogh festményeit rongálták meg pénteken Londonban környezetvédelmi aktivisták, alig néhány órával azután, hogy két társukat ugyanilyen bűncselekményért többévi börtönbüntetésre ítélték.

2024. Szeptember 27. 07:39, péntek | Bulvár

A legfőbb ügyész indítványt tett Magyar Péter EP-képviselő mentelmi jogának felfüggesztésére lopás miatt

Polt Péter legfőbb ügyész indítványt tett Magyar Péter európai parlamenti képviselő mentelmi jogának felfüggesztésére lopás miatt - tudatta a Legfőbb Ügyészség az MTI-vel csütörtökön.