Városlista
2024. szeptember 19, csütörtök - Vilhelmina

Hírek

2016. Július 08. 07:47, péntek | Kék hírek
Forrás: mti

Sikkasztás gyanúja merült fel a sümegi közösségi főiskolán

Sikkasztás gyanúja merült fel a sümegi közösségi főiskolán

A sümegi közösségi főiskola ügyében ismeretlen tettes ellen indult nyomozás sikkasztás bűntettének gyanúja miatt - tájékoztatta a rendőrség csütörtökön az MTI-t.

A közösségi főiskola hétfői közleményben azt írták: a tulajdonos a közelmúltban leváltotta a Sümegi Közösségi Felsőoktatási Képzési Központot (KFKK) irányító cég ügyvezetőjét, majd a könyvvizsgálói jelentés és a jogászi szakvélemény megismerése után az intézmény új vezetősége rendőrségi feljelentést tett. A dokumentumok alapján alapos a gyanú, hogy tízmilliós nagyságrendű kárértékre folytatólagosan elkövetett sikkasztás és csalás történt - közölték. Hozzátették, hogy az ügy nem befolyásolja az intézmény tervezett szeptemberi indulását.

Orosz Katalin, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság kommunikációs munkatársa csütörtökön arról tájékoztatta az MTI-t, hogy az üggyel kapcsolatban "a Tapolcai Rendőrkapitányság ismeretlen tettes ellen indított nyomozást sikkasztás bűntett elkövetésének gyanúja miatt".

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 10. 07:50, kedd | Kék hírek

Döbbenet, miket csinálnak egyesek a magyar autópályákon - Videó

Életveszélyes tolatások kerültek be az autópályákat fenntartó MKIF Zrt. legújabb összeállításába.

2024. Szeptember 05. 07:35, csütörtök | Kék hírek

A budapesti reptéren fogta el az NNI a québeci gyilkost

A budapesti Liszt Ferenc-repülőtéren fogták el azt az algériai-kanadai–magyar hármas állampolgárságú férfit, akit Kanadában gyilkosságért életfogytiglanra ítéltek, de májusban megszökött a börtönből; azóta keresték a hatóságok

2024. Szeptember 04. 08:04, szerda | Kék hírek

A 24 éve eltűnt gyermek holttestét találták meg!

A DNS-vizsgálat igazolta, hogy a 24 éve eltűnt 11 éves fiú, Till Tamás holttestének maradványait találták meg június végén a nyomozók Baján – közölte a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság kedden a police.hu-n.

2024. Szeptember 03. 07:45, kedd | Kék hírek

A Quaestor-ügy elsőrendű vádlottját 13 év fegyházra ítélték

A Fővárosi Törvényszék hétfői első fokú ítéletében 13 év fegyházbüntetésre ítélte a Quaestor-ügy elsőrendű vádlottját.