Városlista
2024. július 11, csütörtök - Nóra, Lili

Hírek

2017. Február 16. 07:35, csütörtök | Kék hírek
Forrás: mti

Spéci vadkender-ültetvényt találtak Vecsésen - VIDEÓ

Spéci vadkender-ültetvényt találtak Vecsésen - VIDEÓ

Vadkender-ültetvényt találtak a rendőrök a Pest megyei Vecsésen; a police.hu csütörtök hajnali beszámolója szerint egy 50 éves helyi férfit őrizetbe vettek az ügyben.

A kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárás során azt állapították meg, hogy a férfi vecsési házában az elmúlt hónapokban kannabiszt termesztett, megteremtve és működtetve az ehhez szükséges infrastruktúrát.

A közlemény szerint az előző nap tartott házkutatás során 257 tő, különböző fejlettségi fokú vadkendert, szárítóberendezést és ventilátort találtak, amelyeket lefoglaltak.

Címkék: Vadkender, Vecsés

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 10. 07:55, szerda | Kék hírek

Megöltek egy nőt a XIX. kerületben

Megöltek egy nőt a XIX. kerületben, a rendőrök a helyszínen elfogták a nő férjét - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság kedden a police.hu oldalon.

2024. Július 05. 07:51, péntek | Kék hírek

Idén már több mint 800 alkalommal riasztották a tűzszerészeket

Idén több mint 800, robbanótesttel kapcsolatos rendőrségi bejelentés érkezett a tűzszerészekhez, ezek közül 150-nél is több eset igényelt azonnali intézkedést -

2024. Július 03. 08:12, szerda | Kék hírek

Magyar rendőrök is segítik a horvát rendőrök munkáját a nyáron

Magyar rendőri kontingens utazott Horvátországba annak érdekében, hogy a magyar turisták által leglátogatottabb helyszíneken is vigyázzanak a magyar emberek biztonságára

2024. Június 29. 07:22, szombat | Kék hírek

Letartóztattak öt férfit nagy értékű betöréses lopások miatt

Letartóztattak öt férfit nagy értékű betöréses lopások miatt, a bűnbanda mintegy 40 millió forintos kárt okozott - közölte a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság a police.hu-n pénteken.