Városlista
2024. október 5, szombat - Aurél

Hírek

2022. Június 12. 10:19, vasárnap | Belföld
Forrás: mti

Sporteseménnyel hívta fel a figyelmet a rászoruló gyermekek támogatására az Ökumenikus Segélyszervezet

Sporteseménnyel hívta fel a figyelmet a rászoruló gyermekek támogatására az Ökumenikus Segélyszervezet

Jótékonysági futással és biciklizéssel hívta fel a figyelmet szombaton az Ökumenikus Segélyszervezet a rászoruló gyermekek támogatására.

A karitatív szervezet azt közölte az MTI-vel, hogy a barcsi szabadstrandról indultak a kastélyosdombói gyermektáborba a térség második Jótékonysági Családi Sportnapjának résztvevői.

A 14,1 kilométeres távot kerékpárral és futva tették meg az indulók, akik Kastélyosdombóra megérkezve hatalmas élőképben formálták meg az Ökumenikus Segélyszervezet 1353-as adományvonalának számait.

A látványos akcióval Kapaszkodó programjának támogatására hívta föl a figyelmet a segélyszervezet, mellyel rászoruló gyerekek nyári táboraira, illetve az egész évben zajló gyermekfejlesztő programjaira gyűjtenek pénzadományt.

A rászoruló hazai gyerekeket támogató Kapaszkodó programot a 1353-as adományvonalon lehet támogatni (egy hívás 250 forint), valamint a www.segelyszervezet.hu oldalon, illetve az ott feltüntetett 11705008-20464565 számlaszámon is fogad pénzadományokat az Ökumenikus Segélyszervezet - áll a közleményben.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Október 04. 07:51, péntek | Belföld

Liget Budapest - Még ebben az évtizedben megnyithatja kapuit a Városligetben az Új Nemzeti Galéria - Videó

Amennyiben az Új Nemzeti Galéria kivitelezése 2025-ben megkezdődhet, az intézmény még ebben az évtizedben megnyitja kapuit a Városligetben - tájékoztatta a Városliget Zrt. az MTI-t csütörtökön.

2024. Október 04. 07:45, péntek | Belföld

Szárazabbra fordul az idő október első hétvégéjén

2024. Október 04. 07:44, péntek | Belföld

Szijjártó Péter : Németország budapesti nagykövete súlyosan beavatkozott Magyarország belügyeibe

Németország budapesti nagykövete tegnapi beszédében hazánk szuverenitását sértő módon, súlyosan beavatkozott Magyarország belügyeibe - írta a külgazdasági és külügyminiszter a Facebook-oldalán csütörtökön.

2024. Október 04. 07:43, péntek | Belföld

Elindult a Digitális Állampolgárság Program

A kormány elindította a Digitális Állampolgárság Programot, amellyel - többek között - már mobiltelefonon is lehetséges személyazonosságot igazolni