Városlista
2024. október 5, szombat - Aurél

Hírek

2012. Március 11. 07:15, vasárnap | Bulvár
Forrás: Story Online

Stohl nem lehet a Nemzeti társulatának tagja

Stohl nem lehet a Nemzeti társulatának tagja

Büntetett előélete miatt Stohl András nem lehet közalkalmazott, így nem lehet a Nemzeti Színház társulatának tagja sem.

Stohl András szabadulásának másnapján hosszasan időzött a Nemzeti Színházban, ahol nem kapott jó híreket, és talán először szembesült azzal, hogy a börtön még szabadulása után is kísérteni fogja. Alföldi Róbert, az intézmény igazgatója ugyanis büntetett előélete miatt nem fogadhatja vissza a színészt a társulatba, amelyhez tiszta erkölcsi bizonyítvány és közalkalmazotti jogviszony szükséges.

Az egyelőre feltételes szabadlábon lévő Stolh a tíz hónapos büntetés lejárta után 3 évvel indulhat tiszta lappal, előbb csak a tíz hónap után kérelemre, esetleg a köztársasági elnök kegyelme által mentesülhet a hátrányos megkülönböztetéstől - tudta meg a Bors.

Ez persze nem azt jelenti, hogy Stohl Andrásnak eddig kell várakoznia, míg újra színpadra állhat, hiszen vállalkozóként máris megteheti ezt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Október 04. 07:32, péntek | Bulvár

Gördeszkázott a magyar autópályán - Videó

Állásinterjúról hazafelé gördeszkával az M3-on.

2024. Október 01. 06:00, kedd | Bulvár

További zöldfelületek újultak meg a Városligetben

Idén a KRESZ Park és a BalloonFly környezetének területe újult meg, jövőre pedig a Magyar Zene Háza mögötti zöldfelületi fejlesztések kezdődnek el, valamint elindul az új Nemzeti Galéria építése is a Liget BP Projekt keretében

2024. Szeptember 28. 09:10, szombat | Bulvár

Ismét Vincent van Gogh festményeit rongálták meg Londonban környezetvédelmi aktivisták

Ismét Vincent van Gogh festményeit rongálták meg pénteken Londonban környezetvédelmi aktivisták, alig néhány órával azután, hogy két társukat ugyanilyen bűncselekményért többévi börtönbüntetésre ítélték.

2024. Szeptember 27. 07:39, péntek | Bulvár

A legfőbb ügyész indítványt tett Magyar Péter EP-képviselő mentelmi jogának felfüggesztésére lopás miatt

Polt Péter legfőbb ügyész indítványt tett Magyar Péter európai parlamenti képviselő mentelmi jogának felfüggesztésére lopás miatt - tudatta a Legfőbb Ügyészség az MTI-vel csütörtökön.