Városlista
2024. október 8, kedd - Koppány

Hírek

2016. Május 18. 07:43, szerda | Belföld
Forrás: mti

Szakértő szerint a migráció egy terrortámadás

Szakértő szerint a migráció egy terrortámadás

Földi László titkosszolgálati szakértő szerint a menekülthullám maga egy terrortámadás méghozzá az európai léttel szemben.

A szakértő az M1 aktuális csatorna kedd esti műsorában hangsúlyozta: az Európában "turistaként" viselkedő migránsokat nagyon kemény szabályok közé kell szorítani.

"Azt gondolom, hogy ha ezt az államok nem teszik meg(...), akkor Európában ki fognak alakulni olyan csoportok, akik önbíráskodás útján fognak rendet tenni" - mondta.

Hozzátette, hogy tudomásul kell venni, a migránsok csak a nagyon kemény fellépésből értenek, és amíg ez nem történik meg addig Európát továbbra is "invázió" éri majd.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Október 08. 07:24, kedd | Belföld

Nagy Márton: a versenyképességi fordulathoz pénz kell

2024. Október 08. 07:22, kedd | Belföld

Navracsics Tibor: elindítják a Versenyképes járások programot

Jövő januártól minden magyarországi járás garantált éves fejlesztési forráshoz jut a Versenyképes járások program keretéből – jelentette be a közigazgatási és területfejlesztési miniszter hétfőn Budapesten.

2024. Október 08. 07:16, kedd | Belföld

Rétvári Bence: Magyarországon nem lesz migránstábor

Magyarországon nem lesz migránstábor, legalábbis addig, amíg a Fidesz-KDNP kormányoz, addig biztosan nem lesz - írta a Belügyminisztérium (BM) politikai államtitkára hétfőn Facebook-oldalán.

2024. Október 07. 08:04, hétfő | Belföld

Labdarúgó NB I - Hazai siker a paksi rangadón, először vesztett pontokat a Ferencváros

A Paks hazai pályán 3-1-re legyőzte a címvédő Ferencvárost a labdarúgó OTP Bank Liga kilencedik fordulójának zárómérkőzésén.