Városlista
2024. október 5, szombat - Aurél

Hírek

2023. Augusztus 01. 15:36, kedd | Helyi

Számos elismerés került átadásra a polgárőr találkozón

Számos elismerés került átadásra a polgárőr találkozón

Hétvégén adott otthont Dombóvár a polgárőr találkozónak, amelyen a járásban tevékenykedő polgárőr egyesületek vezetői és tagjai vettek részt.

Az eseményen köszöntőt mondott Pintér Szilárd polgármester, Széles János a Tolna Vármegyei Polgárőr Szövetség elnöke, valamint dr. Bognár Szilveszter a Dombóvári Rendőrkapitányság vezetője.

Számos elismerés került átadásra a rendezvényen.
A díjazottak között szerepelt a Naki Polgárőr Egyesület két dolgozója, Székely Tibor és Kapinya György. A Dombóvári Polgárőr Egyesületnél Tárnok István, Gergely Rebeka, valamint Salamon Virág kapott elismerést.

Pintér Szilárd polgármester elismerésben részesítette Almási Borbálát, a helyi polgárőr egyesület elnökét, valamint Horváth János dombóvári polgárőrt.

Széles János vármegyei elnök adta át az Országos Polgárőr Szövetség elnöki dicséretét Almási Borbála részére.

Külön elismerést adott továbbá dr. Bognár Szilveszter Almási Borbálának, valamint Károlyi Károlynak a Kocsolai Polgárőr Egyesület elnökének munkájuk elismeréseként.

Címkék: polgárőrség

Ezek érdekelhetnek még

2024. Október 03. 08:48, csütörtök | Helyi

Új, 29 férőhelyes parkoló épül a dombóvári vasútállomással szemben

A kiviteli munkákra vonatkozó szerződés aláírására és a munkaterület átadására a október 2-án került sor.

2024. Október 01. 13:42, kedd | Helyi

„Fekete István nyomában” XVI. Természetismereti, életrajzi, terepi akadályverseny

A „Fekete István Emlékösvény” körülbelül 6 km-es szakaszán lebonyolításra kerülő, természetismereti és az író a környékhez kapcsolódó emlékeivel, írásaival foglalkozó vetélkedőre 3 fős csapatok jelentkezését várják.

2024. Szeptember 30. 10:00, hétfő | Helyi

Abszolút Világbajnok Gasparics Zoltán

Gasparics Zoltán az IBFA szövetség által Olaszországban, Pomeziaban évente megrendezett 27. Mr. & Ms. World IBFA testépítő világbajnokságon kategóriájában világbajnoki címet szerzett.

2024. Szeptember 30. 08:24, hétfő | Helyi

Sportágválasztót rendeztek Dombóváron

A sportegyesületek lelkesedése, az iskolák magas számú részvétele igazán kiváló hangulatot teremtett a város legnagyobb sporteseményén, nagy nyüzsgés volt az Újvári Kálmán Sporttelepen és a Farkas Attila Uszoda udvarán.