Városlista
2024. július 6, szombat - Csaba

Hírek

2019. Április 30. 07:23, kedd | Bulvár
Forrás: mti /Fotó: evanescence.com

Szeptemberben Budapesten lép fel az Evanescence

Szeptemberben Budapesten lép fel az Evanescence

Európai turnéja keretében szeptember 8-án a Papp László Budapest Sportarénában lép fel az amerikai Evanescence rock-metál zenekar.

A zenekart Amy Lee zongorista, dalszövegíró, énekes és Ben Moody szólógitáros, dalszövegíró alapította 25 évvel ezelőtt egy Little Rock-i ifjúsági táborban. Első albumuk, a Grammy-díjat is elnyerő Fallen után a zenekar a 2000-es évek rock-metál vonalának kiemelkedő képviselőjévé vált - olvasható a szervezők hétfői közleményében.

A tucatnyi rádióslágerrel és több mint 30 millió eladott albummal büszkélkedő formáció frontembere Amy Lee, akinek mezzoszopránja adja az Evanescence zenéjének egyedi hangulatát. Rajta kívül jelenleg Jen Majura (gitár), Troy McLawhorn (szólógitár), Tim McCord (basszusgitár) és Will Hunt (dob) alkotja a zenekart.

A banda az olyan slágerek, mint a Going Under, a Bring Me To Life vagy a My Immortal mellett új dalokkal is készül a közönségnek a budapesti koncerten.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 05. 09:19, péntek | Bulvár

Éjszakánként bejár egy medve a marosvásárhelyi állatkertbe - Videó

A medve nem játék, egy őzet el is ejtett.

2024. Július 05. 08:03, péntek | Bulvár

Melegben és a nagy sportesemények idején isszuk csak igazán a sört

Bár a nagy sportesemények átmenetileg pozitív hatást gyakorolnak a sörfogyasztás alakulására, idén is az időjárás fogja eldönteni, hogy a tavalyi 10 százalékos visszaesést követően idén korrigálhat-e a sörpiac

2024. Július 04. 08:02, csütörtök | Bulvár

Elstartolt a Balaton Sound

Két nagyszínpaddal, féltucat zenei helyszínnel várja a fesztiválozókat a Balaton Sound szerdától négy napon át Zamárdiban.

2024. Július 04. 07:37, csütörtök | Bulvár

Tragikus kimenetelű baleset történt az Árpád hídon - Videó