Városlista
2024. október 5, szombat - Aurél

Hírek

2012. Május 03. 07:25, csütörtök | Bulvár
Forrás: STOP / Új Ász

Temetőben pózol a magyar szupermodell

Temetőben pózol a magyar szupermodell

A legismertebb magyar szupermodell, Mihalik Enikő pózolt már pőrén motoron, állatokkal, tengerparton, hóban, sőt egy parfümreklámban elcsábította Monica Bellucci férjét, Vincent Casselt is.

A magyarok örültek a sikereinek, most azonban a fiatal modell sokaknál kiverte a biztosítékot, legutóbbi fotózásán ugyanis egy temetőben, a sírok között állt modellt.

A spanyol Vogue szokványosnak nem mondható fotósorozathoz kérte fel a Békéscsabáról indult szupermodellt. Enikő temetőben, sírok között pózol méregdrága hófehér ruhákban. Van olyan kép, ahol síron ül, másokon felhajtott szoknyában dől a síremlékre, vagy épp széttett lábakkal búslakodik. A divatanyagot Victor Demarchelier, a legendás Patrick Demarchelier fia fotózta.

Nálunk a fotók kiverték a biztosítékot, többen az egyik legnagyobb közösségi oldalon nyilvánították ki nemtetszésüket.

"Hívjatok konzervatívnak, de egy temetőben adjuk meg a minimális tiszteletet és ne pózoljunk egy sírkő tetején széttett lábbal, félig lecsúszott vállpánttal! Valaki(k)nek ott nyugszik egy szerette, akit a végső nyugalmára helyeztek oda. Ezt még a Vogue-nak sem nézem el" - fogalmazott az egyik hozzászóló, akivel mások is egyetértettek.

"Temetőben sírok között? A sírok tetején pózol? A modell szakma semmit nem tisztel? Széttárt lábakkal pózoló modell nem a temetőbe való! Bármilyen kultúra, akkor is ez undorító és érzéketlen" - írták többek felháborodottan.

A fotókat valószínűleg a fehér ruhás nő legendája ihlette. Ez a szellem számos különböző kultúrában jelen van az egész világon. A történet általában ugyanaz: a fehér ruhás nőt elhagyja vagy elárulja a férje, esetleg elveszíti a kedvesét és öngyilkosságot követ el, később pedig szellemként kísért unos-untalan a földön - írja az Új Ász.

Új Ász / STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Október 04. 07:32, péntek | Bulvár

Gördeszkázott a magyar autópályán - Videó

Állásinterjúról hazafelé gördeszkával az M3-on.

2024. Október 01. 06:00, kedd | Bulvár

További zöldfelületek újultak meg a Városligetben

Idén a KRESZ Park és a BalloonFly környezetének területe újult meg, jövőre pedig a Magyar Zene Háza mögötti zöldfelületi fejlesztések kezdődnek el, valamint elindul az új Nemzeti Galéria építése is a Liget BP Projekt keretében

2024. Szeptember 28. 09:10, szombat | Bulvár

Ismét Vincent van Gogh festményeit rongálták meg Londonban környezetvédelmi aktivisták

Ismét Vincent van Gogh festményeit rongálták meg pénteken Londonban környezetvédelmi aktivisták, alig néhány órával azután, hogy két társukat ugyanilyen bűncselekményért többévi börtönbüntetésre ítélték.

2024. Szeptember 27. 07:39, péntek | Bulvár

A legfőbb ügyész indítványt tett Magyar Péter EP-képviselő mentelmi jogának felfüggesztésére lopás miatt

Polt Péter legfőbb ügyész indítványt tett Magyar Péter európai parlamenti képviselő mentelmi jogának felfüggesztésére lopás miatt - tudatta a Legfőbb Ügyészség az MTI-vel csütörtökön.