Városlista
2024. szeptember 17, kedd - Zsófia

Hírek

2012. Április 30. 07:19, hétfő | Bulvár
Forrás: STOP / Új Ász

Titokban állt oltár elé Peller Mariann

Titokban állt oltár elé Peller Mariann

Titokban házasodott össze Peller Mariann és kedvese, Juni György. A családi körben rendezett esküvő úgy sikerült, ahogy az ifjú pár tervezte, a boldogság mindenki arcán megmutatkozott, leginkább örömkönnyen formájában.

- Mindennél fontosabbnak tartottuk, hogy életünk egyik legnagyobb eseményét maximális nyugalomban és szigorúan szűk családi körben tudjuk megtartani. Összesen tizenegyen voltunk és minden olyan csodálatosra sikeredett, amilyennek terveztük. Szerencsére nem volt semmi durva felhajtás a menyegzőn, sikerült teljes titokban tartani mindent - kezdte az Új Ásznak a népszerű műsorvezető, akinek a ceremónia alatt végig hullottak a könnyei a boldogságtól.

- Amikor édesapám bekísért az anyakönyvvezető elé, nagyon meghatódtam. A nővérem sokkal jobban itatta az egereket nálam, ez megnyugtatott. Anna azt mondta, az én esküvőmbe bele tudta élni magát, nem úgy, mint a sajátjába, hiszen itt nem kellett stresszelnie - folytatta mosolyogva Mariann.

- Természetesen anyukámnak és a testvéreimnek is megrendítő fordulat, hogy a "pici lányuk" elkelt, de mostanra már tudatosult mindenkiben, hogy ezentúl Juni-Peller Mariann vagyok. Rögtön az esemény után megejtettük a nászutat is: a Mátrába utaztunk egy csodálatos wellness-hétvégére.

Új Ász / STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 15. 08:56, vasárnap | Bulvár

Semjén Zsolt: menthetetlen, visszataszító és botrányos néhány pap közelmúltbeli botránya

Menthetetlennek, visszataszítónak és botrányosnak nevezte Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes annak a néhány papnak a közelmúltbeli botrányát, amelyek - mint mondta - \"az egyházat és a keresztény közéletet egyaránt megrázták\".

2024. Szeptember 13. 07:00, péntek | Bulvár

Az étterem kamerafelvételei alapján jött rá a NAV, hogy bevételeinek egy részét eltitkolja a cég

Nem is hinné, milyen agyafúrtak a NAV ellenőrei.

2024. Szeptember 10. 07:40, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve a horvátországi Plitvicei-tavaknál

Idősebb férfire támadt egy medve a Plitvicei-tavaknál Horvátországban, az őt ápoló orvosok szombat este közölték, a férfi állapota stabil - közölte internetes oldalán a horvát közszolgálati televízió (HRT).

2024. Szeptember 06. 08:26, péntek | Bulvár

A Nélküledet játssza a legújabb zenélő út Magyarországon

Hatvan és Lőrinci között, a 21-es főúton készült el Magyarország harmadik zenélő útburkolata